Een goed gesprek tussen Wilco en Patrick

Een goed gesprek tussen Wilco en Patrick

Patrick en Wilco hebben een bijzonder moment, ze zijn met zijn tweeën in de Utopia bay en kunnen een normaal gesprek voeren! Zo hebben ze het over de kijkers, Utopia 2015 en over de camera’s.

Terwijl de heren bezig zijn met de winnaars bokaal zegt Patrick tegen Wilco dat het roer drastisch om zal gaan. Ik denk dat liefde een grote rol gaat spelen. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk. Wilco vindt het gewoon lastig ook die positieve stemmen. Ja zegt Patrick dan heb je er 12 te kort he. Je hoorde gisteren ook wel dat mensen gewoon lukraak wat gezegd hadden gaat Wilco verder. Chris sprak wel vol lof over je antwoordt Patrick, hij ziet ook dat je hard werkt. Ja zegt Wilco maar met enkel hard werken kom je er niet. Ik ben ook reuze benieuwd hoe wij erachter komen waar het Nederlandse volk voor gestemd heeft. En wat voor de Nederlanders achter de buis de criterium is voegt Patrick daaraan toe. Patrick denkt dat de creteria daar heel anders ligt. Met name op humor en gekke kijkcijfers, gekke situaties. Voor de kijker is het saai om heel de tijd naar bouwende mensen te kijken. Het is hier heel anders leven als buiten. Toen ik Utopia daar keek gaf me het een heel ander gevoel als dat ik nu ervaar. Ook bespreken de heren nog even wat ze wel en niet missen en over de gunfactor. Geef je één stem op één persoon? Of 3 op één persoon? Wilco denkt dat er wel weer tactisch gezet gaat worden. Volgens Patrick hou je dat toch niet tegen, het blijven mensen.

Ook komen de velen camera’s in Utopia nog even aan bod. Wat als nu alle camera’s nu allemaal uit zouden vallen zegt Patrick maar het concept blijft hetzelfde. Wat zou er dan gebeuren? Wilco denkt dat mensen hun 24 uur aan gaan vragen.  En denk je dat er dan klappen vallen vraagt Patrick. Dat denk ik wel antwoordt Wilco omdat sommige hier ook bewust zitten over de camera’s. Houden mensen zich niet in vraagt Patrick door/ Je bedoeld dat er echte klappen vallen vraagt Wilco. Ja vechten zegt Patrick en Wilco denkt dat het niet gaat gebeuren. Daar is de groep te fair voor. Maar hij vindt de vraag die Patrick bedacht heeft wel leuk en interessant. We moeten ook bewust zijn dat er duizenden mensen mee kijken en daarom een andere manier zoeken dan de gemakkelijkste manier.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *