Mark weet niet of hij blijft in Utopia na 2015

Mark weet niet of hij blijft in Utopia na 2015

Wilco en Mark staan buiten te kletsen, het onderwerp van gesprek gaat over wel of niet blijven in Utopia. Mark lijkt vrij zeker van zijn zaak.

Mark vertelt tegen Wilco dat hij er al met Ivan en Joey over gepraat heeft. En zij vinden het ook k*t zeker? vraagt Wilco. Wat zegt Wilco dat ik weg ga zegt Mark. Dat je waarschijnlijk weg gaat antwoordt Wilco. Ze willen me wel graag blijven houden gaat Mark verder. En je weet hoe het hier gaat, er wordt altijd over gesproken. Maar mijn gevoel is nu gewoon negatief, klaar. Dat is gewoon zo, ik weet heus wel dat ze terug gaan vallen op het feit dat ze me gesteund hebben met betrekking tot de overname van de financiën. Dan zetten ze me er desnoods van af, dat moet dan maar. Het doet natuurlijk wel wat antwoordt Wilco. Als mensen je steunen kun je niet zomaar naast je neer leggen. En die steun is niet onterecht geweest want je doet het ook juist goed. Dat is juist het probleem, maar je hoort erbij omdat je het goed doet. Zo wordt er ook over jou gedacht. Mensen gaan nu wel serieus klote dat je er nog zo voor staat. Dat is ook zo antwoordt Mark, maar ik kan er niets aan doen. Natuurlijk kun je er wel wat aan doen gaat Wilco verder. Zorgen dat het wat beter in je kop wordt. Dat heb ik ook gezegd zegt Mark, maar het is nu gewoon negatief. Je hebt nog 1,5 week voordat je een besluit moet nemen zegt Wilco. Dus probeer het een beetje positief voor jezelf neer te zetten. Mark zegt dat ook wel te doen, ik probeer de vibe die ik had mee te krijgen. Ik probeer er niet te veel over na te denken. Wel moet ik iets hebben om mezelf te triggeren. Je kunt lullen als brugman gaat Wilco verder, maar je hebt hier wel iets neer gezet en dat wordt gewaardeerd. Mark antwoordt zich niet zo gewaardeerd te voelen.  Volgens Wilco lult Mark maar wat, er zijn een hoop mensen bezig met het feit dat Mark misschien naar huis zal gaan. Dat vinden we niet top gewoon, dat is omdat we je mogen als mens en wat je doet. Mark geeft het voorbeeld dat hij niet betrokken is bij de stichting die opgericht gaat worden en daardoor niet gewaardeerd wordt. Wilco is het er niet mee eens, mensen willen zelf dingen realiseren. Jij weet veel en dat is voor hun niet fijn, ze willen het zelf doen. Mark zegt dat hij denkt over wel of niet blijven, niets is nog definitief. Ik moet gewoon iets hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. DavidD at 19:03

    Volgens mij had hij altijd gezegd weg te willen als de zaak op orde was
    (dwz eind December). Maar ja, niemand wil houtje-touwtje-komt-wel-goed-Gio weer terug op financiën…

    • Jeannet at 23:30

      Dat is zo DavidD Gio hield het in die tijd wel draaiende, maar de boekhouding was ook een zooitje. Of Mark de boekhouding goed voert is zo niet te controleren, dat zou een accountant moeten inzien en het zal blijken als er B.T.W. moet worden afgedragen. De belastingdienst eist namelijk wel een fatsoenlijke boekhouding. Of zitten daar binnen de belastingdienst ook vriendjes van JdM ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *