Patrick over Utopia 2015

Patrick over Utopia 2015

Colinda en Patrick hebben het over Utopia 2015, er wordt van alles besproken en gediscussieerd.

Patrick zegt tegen Colinda dat als de mentaliteit niet veranderd gaat worden je geen Utopia 2.0 krijgt. Volgens Colinda heeft er al een mentaliteitsverandering plaats gevonden. Alleen jij ziet dat niet omdat je later binnen bent gekomen.Ik zie meer dan je denkt antwoordt Patrick, vergis je niet in mij. Blijkbaar niet zegt Colinda, je blijft volhouden dat er niets veranderd. En dat blijft het absoluut niet. Misschien een half jaar zegt Patrick en dan stort het in. En iedereen is vrij om te zien zoals je het ziet. Gelukkig wel antwoordt Colinda want we groeien wel. Ik zie het verkeerd concludeert Patrick maar Colinda ontkent dat hij het verkeerd ziet. Ik zie het alleen anders. Dat is best antwoordt Patrick, er zijn 15 verschillende visies hier. Dat probeer ik ook te zeggen gaat Colinda verder. Je wilt het niet zien, iedereen probeert het op zijn eigen manier. En niet volgens jouw manier en dat is het verschil. Patrick denkt dat Colinda zich enorm in hem vergist. Nee dat doe ik niet zegt Colinda. Hoe zie je de samenwerking vraagt Patrick. Colinda antwoordt dat ze dat in de groep ziet, met jou en anderen. Ik ben iemand die met meerderen samen werkt. Dat weet ik antwoordt Patrick, ik ben de enige die hier zelfstandig onderneemt. Volgens de human design wel ja antwoordt Colinda. En Patrick zegt dat hij het iedereen ziet doen, maar je kunt ook makkelijk zonder elkaar. Dat is niet de bedoeling van het experiment antwoordt Colinda om zonder elkaar te kunnen. Niemand weet wat de bedoeling is van het experiment aldus Patrick. Dat is ook het experiment gaat Colinda verder, je stapt er met bepaalde verwachting en doelen in. Dat je vanuit iets iets moois kan creëren. Zolang er beweging is en beweging in denkpatronen vind ik dit geslaagd. Ik zie een samenwerking met jou door met plezier samen te werken, ongeacht het resultaat. Patrick vindt het resultaat wel belangrijk en volgens Colinda is de weg erna toe ook belangrijk. Maar het is wel het product wat mijn klanten gaan kopen. Dat hoop je dan gaat Colinda verder, het is niet belangrijk of ze het kopen of niet. Je zet iets neer waar je plezier van hebt en een gevoel bij hebt. Patrick zegt dat hij het idee heeft dat alles kapot gepraat wordt. Op deze manier heb ik het niet naar mijn zin hier. Er moet nou eenmaal geld verdient worden, ik ga geen producten maken als ik van te voren al weet dat het niet verkoopt. Anders is het weg gegooide energie en geld. Volgens Colinda is dat niet zo, het gaat om het plezier wat je eruit haalt. Patrick vindt deze discussie iets waar hij niets mee kan, misschien omdat ik geen zakenman ben maar een eenvoudige timmerman. Maar ik ben hier wel naar toe gekomen om stinkend rijk te worden. Ik laat de oude zwerver Patrick achter me en ik ga iets groots verwezenlijken. Ik ga die trap op. Zal Patrick echt stinkend rijk gaan worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 19:04

    Pff, wás ‘ie maar een eenvoudige timmerman — elke discussie met deze brave borst wordt vanzelf zeer ingewikkeld.. Run, Collie, run! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *