Charlotte heeft een afspraak over pesten

Charlotte heeft een afspraak over pesten

Charlotte was eerder al bezig geweest met een voorlichting over pesten. Ze wil namelijk het jaar goed afsluiten en een workshop geven voordat ze Utopia zal verlaten. Eerder had  ze gebeld voor een afspraak naar Stop Pesten Nu! en vandaag wordt alles even door gesproken.

Charlotte heeft Patricia van Stop Pesten Nu uitgenodigd om met haar te praten over wat ze misschien nog kan ondernemen zodat ze het stoppen van pesten wat meer aan het licht kan brengen. Het gezelschap gaat in de keuken van Vanessa zitten om het allemaal eens door te spreken. Zo vertelt Charlotte over haar verleden en hoe ze toen gepest werd. Ze heeft het gevoel dat mensen haar soms niet echt begrijpen. De jongens noemen het dollen, ik noem het pesten. Soms kan ik het hebben, maar als ik zeg dat ze moeten stoppen, dan moeten ze ook echt stoppen. Door wat er in het verleden gebeurd is kan ze snel op haar teentjes getrapt zijn. Sommige grapjes vallen soms verkeerd waardoor ze zich agressief opstelt. Hier schrikken andere bewoners in de loods dan van en krijgen een verkeerd beeld. Ik ben best wel onzeker maar ik doe stoer om dat te verbloemen legt Charlotte verder nog uit. Charlotte is veel aan het woord en Patricia luistert dan ook aandachtig. Ook komen de ideeën aan de orde voor de voorlichting, ze wil Naomi foto’s laten maken in Utopia met het thema pesten. Deze foto’s zouden dan op de site van Stop Pesten Nu gezet kunnen worden. Ook zou Charlotte het leuk vinden om een workshop te organiseren. Patricia kan ook een workshop geven, heel Nederland moet er van horen vindt ze. Ook cyberpesten zal in de voorlichting aandacht krijgen. Als de dames uitgepraat zijn krijgt Charlotte nog een armbandje tegen pesten. Zou Charlotte hier allemaal nog tijd voor hebben? Of zou iemand anders het overnemen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *