Het wraak plan van Gio

Het wraak plan van Gio

Sinds Joey in het bed van Gio heeft geplast is Gio bezig met een wraak plan. Hij wil Joey voor deze actie terug pakken. En vanavond heeft hij zijn plan uitgevoerd…

Voordat Joey ging slapen hadden Joey en LauraB al een vermoeden dat er iets aan zat te komen. LauraB zegt tegen Joey dat als ze erbij komt liggen het ook gewoon zal gebeuren. Hij heeft het gisteren ook al niet gedaan antwoordt Joey. Jij wordt wel wakker en ik niet. Volgens mij wilde hij iets doen met een emmer en dan iets viesigs over je heen gooien. Dat doet hij vast niet als jij naast me ligt lacht Joey. Je had me eigenlijk niet in moeten lichten. Gio had dat ook niet moeten doen bij mij antwoordt LauraB. Jij hebt het ook niet expres gedaan.

Uiteindelijk zijn ze gaan slapen en kon Gio gaan werken aan zijn plan. Hij sluipt dan ook in de loods rond om alles te pakken wat hij nodig heeft. Uiteindelijk gaat hij richting het bed van Gio. Ook al ligt LauraB naast hem maakt hem dat niets meer uit, wraak is wraak! Hoe voorzichtig Gio ook doet, hij maakt een foutje. Hij stoot de gitaar van LauraB om. LauraB schrikt natuurlijk wakker omdat ze wist dat Gio iets van plan was. Gio heeft zijn zegje al klaar en vraagt aan haar weet jij toevallig waar de oplader van de telefoon ligt? Dat is jammer! Wraak plan is mislukt en zal een andere keer plaats moeten vinden. Gio besluit ook maar terug in bed te gaan. Zou zijn wraak plan binnenkort uitgevoerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *