X

Duitse bewoner van Newtopia raakte gewond

Even wat nieuws van onze oosterburen, in de Duitse variant van Utopia is namelijk een bewoner gewond geraakt! Hierdoor is de stream zelfs op zwart gegaan zo laat de Telegraaf weten. Helaas zijn hier geen beelden van, maar wel het volgende stukje nieuws:

Een bewoner van Newtopia, de Duitse variant van Utopia, is gewond geraakt aan zijn hoofd tijdens het houthakken.

Het ongeluk gebeurde donderdagavond, volgens Bild. Het slachtoffer, de dertigjarige fitnessinstructeur Hans uit Hamburg, kreeg na het incident een grote bult en had een bloedende lip. Op de livestream van het programma was te zien dat hij klaagde over een hevige pijn.

Mede bewoner Dielzza had de tegenwoordigheid van geest om onmiddellijk het alarmnummer te bellen. Isolde en Dielzza koelden de hoofdwond totdat de ambulance arriveerde. Ze vreesden dat Hans door de klap een hersenschudding had opgelopen.

Na het incident werd de livestream van het programma twintig minuten stilgelegd. Hans is naar het ziekenhuis gebracht waar röntgenfoto’s zijn gemaakt. Na het ziekenhuisbezoek keerde hij terug in de televisieschuur. ”Ik ben goed verzorgd in het ziekenhuis”, zei Hans. Het is niet precies bekend hoe het ongeluk is gebeurd, omdat dit niet te zien was op de livestream.

Bron: Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings