Duitse bewoner van Newtopia raakte gewond

Duitse bewoner van Newtopia raakte gewond

Even wat nieuws van onze oosterburen, in de Duitse variant van Utopia is namelijk een bewoner gewond geraakt! Hierdoor is de stream zelfs op zwart gegaan zo laat de Telegraaf weten. Helaas zijn hier geen beelden van, maar wel het volgende stukje nieuws:

Een bewoner van Newtopia, de Duitse variant van Utopia, is gewond geraakt aan zijn hoofd tijdens het houthakken.

Het ongeluk gebeurde donderdagavond, volgens Bild. Het slachtoffer, de dertigjarige fitnessinstructeur Hans uit Hamburg, kreeg na het incident een grote bult en had een bloedende lip. Op de livestream van het programma was te zien dat hij klaagde over een hevige pijn.

Mede bewoner Dielzza had de tegenwoordigheid van geest om onmiddellijk het alarmnummer te bellen. Isolde en Dielzza koelden de hoofdwond totdat de ambulance arriveerde. Ze vreesden dat Hans door de klap een hersenschudding had opgelopen.

Na het incident werd de livestream van het programma twintig minuten stilgelegd. Hans is naar het ziekenhuis gebracht waar röntgenfoto’s zijn gemaakt. Na het ziekenhuisbezoek keerde hij terug in de televisieschuur. ”Ik ben goed verzorgd in het ziekenhuis”, zei Hans. Het is niet precies bekend hoe het ongeluk is gebeurd, omdat dit niet te zien was op de livestream.

Bron: Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *