Nieuwe cover van Isabella

Nieuwe cover van Isabella

Isabella, oud Utopia bewoonster laat weer van zich horen! Letterlijk en figuurlijk want ze heeft een nieuwe cover ingezongen! Mijn droom heet het liedje en is in onderstaand filmpje nog eens terug te luisteren. Ze heeft het liedje ingezongen met nieuwe microfoon geschonken door haar fans! Zou dit wederom een succes worden? Eerder scoorde ze met “Ik ben je prooi” gezongen met Wolter Kroes een nummer 1 hit in de iTunes chart. Wat vinden jullie ervan?! Luister het liedje hieronder maar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Jooske Heijsteeg at 22:39

    Wat een mooi lied. Ik ken het inderdaad ook als het beroemde “I dreamed a dream” uit Les Miserables, waarmee Susan Boyle een baanbrekende auditie deed bij de Britse versie van “Holland’s Got Talent”. Mooi gezongen. Wie weet scoor je hiermee net zo’n grote hit als zij. Misschien wel je derde nr. 1-hit.

  2. lena at 23:52

    Dat is hetzelfde liet als susan boyle had gezongen in het engels. Maar moet eerlijk zeggen die zong het stukken beter. Xoek maar eens op youtube. Het is niet slecht, maar ben er niet kapot van. Waar schijnlijk omdat ik al beter heb gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *