Utopia avond samenvatting 15 maart

Utopia avond samenvatting 15 maart

Een samenvatting van wat er vanavond nog meer gebeurde in Utopia. Alle gebeurtenissen van 15 maart op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent!

  • Op de vide is er een gesprek gevoerd over de liefde. Tineke, Laura, Gaby en Bjorn bespreken dit onderwerp. Wat is houden van precies? Even later gaat het gesprek over in een ander onderwerp. Donor zijn, wie is er donor? Bjorn niet hij legt uit waar hij aan twijfelt.. Zie onderstaande video
  • Laura zegt in een gesprek met Gabriëlle dat ze nog steeds verliefd is op Charlotte. Het was de mooiste tijd voor haar binnen Utopia.
  • Er werd nog een interessant gesprek gevoerd in Utopia over de liefde. Dit keer over de ontmaagding, je kunt wel opmerken dat de hormonen door de loods heen vliegen. Of zou het mee vallen? Bekijk onderstaande video nog maar eens.
  • Het leek er even op dat er vanavond nog een centraal plaats zou vinden. Echter is dat verzet naar morgenmiddag. Mark heeft alvast wel wat puntjes op het whiteboard gezet wat besproken dient te worden. Nu Tineke weer beter is heeft ze nog vele aandachtspunten waarop de BV kan verbeteren. Het is haar namelijk opgevallen dat bezoekers van evenementen altijd met veel cash naar binnen komen, maar in de supermarkt kan je de laatste jaren ook kleine bedragen pinnen. Waarom kan dit niet in Utopia? Er is zelfs een slogan voor volgens Tineke klein bedrag, pinnen graag. Mark spreekt af dat hij erover na gaat denken en het in gaat brengen in het centraal.
  • Chris bespreekt samen met Tineke hun mede bewoner Wilco. Volgens Chris wil hij alleen maar herrie maken en neemt hij zijn verantwoordelijkheden niet. Uiteraard worden zijn plannen van Le Luifel nog besproken. Tineke laat nog maar eens blijken Chris te steunen. De rest is in onderstaand filmpje terug te kijken.
  • Chris vertelt aan Gio en Naomi (voordat de verrassing plaats vond) dat hij op vakantie zo nodig moest dat hij zijn ontlasting ergens heeft achter gelaten. Verdere details weten? Zie filmpje 🙂
  • Nog meer gespreksstof over lichamelijke activiteiten. Het grote deel van de groep zit laat op de avond nog lekker bij elkaar. En LauraB is wel benieuwd of de andere bewoners weten hoeveel van de 50 bewoners “het” hebben gedaan in Utopia. Er wordt volop gespeculeerd, en uiteindelijk wordt de volgende opsomming gemaakt: LauraB, Joey, Laura, Lot, Mark & Vanessa, Gio, Naomi, Isabella, Ivan & Nicole, Rienk, Nicoline, Patrick, Wilco & Colinda, Marije, Ruud & Billy. Zie bijgevoegde filmpje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *