Naomi heeft een verrassing voor Gio

Naomi heeft een verrassing voor Gio

Naomi is laat op de avond nog druk in de weer. We zien haar in de keuken van alles voorbereiden en Gaby helpt een handje mee. Wat later pakt Naomi kaarsjes mee en gaat ze naar buiten. De dames lopen richting de schommelstoel en het blijkt dat Naomi haar vriendje wil verrassen. Ze maakt het helemaal romantisch met kaarsjes rondom de schommelstoel compleet met snacks! Gaby helpt mee om de kaarsjes neer te zetten. Als alles klaar is gaan de dames weer naar binnen, tijd om Gio te halen! Naomi loopt naar Gio en zegt ben je er klaar voor? Je moet wel een trui aan en een joggingbroek. Als Gio zich omgekleed heeft krijgt hij een blinddoek om en Naomi begeleid hem naar buiten. Ze maakt het rondje extra lang waardoor Gio al snel in de lach schiet. Wat een onzin zeg! Eenmaal bij de schommelstoel aangekomen gaat de blinddoek af en Gio ziet zijn verrassing. Ohh amazing! En dit is helemaal specialy voor me? Wat romantic! Met belletjes erbij, ongeloofelijk! De twee gaan vervolgens lekker zitten met een dekentje over zich heen. Er wordt gezellig gekletst en genoten van de snacks. De romantiek kan niet meer op in Utopia! Hieronder kun je het nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. maria at 03:27

    nou veel romantiek kan ik hierbij niet zoveel zien.Aan de reactie van Gio te zien was hij niet zo verrast als naomi graag zou willen.Ik kreeg eerder het idee dat hij zich wat opgelaten voelde.Op hetzelfde bankje had hij nl al eens eerder een (echt) romantisch etentje met Isa.En die zag er ook wel heel anders uit en de gesprekstof was ook van een hoger niveau.Ik krijg ook steeds het idee dat naomi alles wil kopieeren wat gio met isa samen deed.Ik moet Lena maar ook Anneke gelijk geven, naomi is blind van verliefdheid en ja een bord voor haar hoofd.Het is eerder een stumperd.

    • adriana46 at 02:07

      Inderdaad zielig copieeer gedrag van alles wat Isabella met Gio had. Ik vind het een goedkope stunt van Naomi en het is absoluut niet origineel. Eerder heel zuur voor Gio omdat het hem herinnert aan de mooie tijd met Isabella. Toen hij nog werd gerespecteerd. Toen hij nog favoriet was. Toen hij nog Utopiaan 2014 werd dankzij Isabella. Toen hij nog niet voor een casanova/playboy werd betiteld. Toen……. etc. De mooie tijden van weleer. Voor mij is dit ook heel zuur als Isabella fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *