Mark is kwaad en voelt zich tegengewerkt

Mark is kwaad en voelt zich tegengewerkt

Het was te verwachten dat er problemen zouden ontstaan over de uitbreidingsplannen van Le Luifel. Zo wil Chris zijn slaapplek absoluut niet afstaan en staan er een aantal bewoners achter Chris in plaats van achter de friettent. Mark wordt daar niet vrolijk van en wordt uiteindelijk kwaad.

Laura en Laura hdden eerder al een gesprek met Chris. Ze vinden uitbreidingsplannen prima maar de werkschuur gaat hem niet worden. De B&B moet ook gewoon kunnen draaien en bovendien is daar een akkoord voor gegeven in een centraal. Er moet dus een passende oplossing gevonden worden. Daarom besluiten de dames Mark aan te spreken in de keuken. De locatie zal ergens anders moeten. Maar Mark is het er niet mee eens en vind het meer dan logisch dat Le Luifel gewoon in de werkschuur komt.  Le Luifel verdient op dit moment bakken met geld en Chris niet. Zij hebben in zijn ogen dan ook meer recht om het huisje te gebruiken. De Laura’s vinden dat Wilco en Mark Chris niet zomaar weg kunnen jagen en bovendien waar moet de B&B dan heen? Mark is er al snel klaar mee, hij heeft sterk het gevoel dat hij tegengewerkt wordt en verlaat het gesprek. Hij stampt naar boven en zondert zich even van de rest af. Daar probeert Gaby het gesprek nog een beetje aan te gaan. Maar Mark heeft daar niet zo heel veel zin in, de BV mag Le Luifel wel kopen voor 5 ruggen. Daarna buigt hij zich over de laptop en begint te tikken… Hoe zal dit af gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:17

  over toe eigene gesproken , wat doet wilco zelf via de rug van mark , hij eigent zelf alles toe , nu weer de schuur , waar chris ligt , en waar laura haar b en b wou hebben , zij heeft meer rechten , waarom omdat zij vorig jaar er al mee begonmet b en b , en elke keer wordt het haar moeilijk gemaakt . ik had het niet gepikt , van die kipkorn dwerg . bah wat een eikel , alles via een ander regelen he .
  hij heeft overal mannetjes voor , vieze steuker . wilco ga onder een steen liggen als een zeester .

 2. Dusss at 18:02

  Oja hoor, we gaan ook weer ijssalonnetje spelen. Een idee en ze denken meteen dat ze een ijssalon zijn. Ooit wel eens bij de betere ijssalon gekeken? Daar gaat uren werk en onderzoek inzitten om de beste kwaliteit ijs op tafel te krijgen.

  Net als al die andere rollenspelletjes. Zomaar massagesallonnetje spelen binnenkort. Haha. Een houten kot is niet meteen een massagesallon. Heeft die colinda zich er uberhaupt wel eens in verdiept en gekwalificeerd om zoiets te beginnen. En waarom maken er mensen uberhaupt gebruik van? De enige reden zou kunnen zijn om in utopia te zijn maar voor de rest wordt dit niks.

  • anneke g at 12:37

   Gaan ze geen ijs bestellen bij hun winkel van die raketjes of corneto’s ijs maken is niet makkelijk en je moet een ijsmaker aanschaffen dar kost toch geld maar ja die 2 krijgen hun zin al is het niet deze keer dan wel de volgende keer hun wil is wet
   Yvon volgens mij houden ze dat niet zelf ze hadden laatst iets van 1200 / 1300 euro verdiend maar het lijkt me sterk dat hun dat mogen houden Colinda krijgt toch ook niet haar geld voor de readings
   en de b.v. had toch de patatkraam gekocht

 3. anneke at 15:43

  Mark vindt dat hij tegen gewerkt wordt wat te zeggen van Laura volgens zij is tot 3 of 4 keer tegen gewerkt en nu is het in de oude schuurtje van Patrick moet ze als nog daar weg om dat hun bakken met geld verdienen zo op foto’s te zien staan jullie vaak s’avonds. daar wat te eten ik vraag me af hoe vaak verschoond hij zijn vet en komt er nog wel eens controlle langs ik vindt het maar een smerig hok
  Van de week zag je de Laura’s aan de was en toen hadden ze kleren in hun handen met vet dus van Mark het was te vies om aan te pakken
  Mark moet niet zo zielig doen begint net als Wilco te doen maar ja waar je mee om gaat wordt je mee besmet

  • mac van nol at 16:42

   Ik vind dat die 2 Laura,s zich niet overal mee moeten bemoeien 2 moeder oversten en een pastoor die joey heet mark en Wilco doen het prima met hun friettent en daar hoort ook ijsverkoop bij en voorlopig leven die 15 daarvan,want uit de Laura,s komt helemaal niets alleen over iedereen roddelen.

 4. lida nagtegaal at 15:05

  Ach markje krijgt zijn zin niet en moet nog net niet huile, want hoe vertelt hij dit aan dictator wilco( die mark de kastanjes uit het vuur laat halen en zelf niet durft) dat niemand mee werkt. Dus stampt mark boos en bang naar boven. En dan ook nog dreigen met, dan gooien we de tent dicht. Dit noemt men chantage. Zielige kerels die twee.

 5. Helmie at 14:55

  Wat een in en in triest figuur is die Mark zeg!!!! Het meeste recht denkt te hebben, hij samen met die Wilco????? Echt niet die 2 zielige kereltjes!!

 6. anna at 14:52

  Mark de meeloper is bang voor zijn boekhouding die hij vroeg of laat moet verantwoorden bij de andere bewoners hij en Wilco hebben zoveel nodig voor hun ”idealen”

 7. David Brigham at 14:50

  Die ‘werkschuur’ was toch het oude kantoor, het enige nette huisje, en dat zou B&B worden, was lang geleden al afgesproken. Dus niks verplaatsen Luifel! — ze bouwen maar een losse ijstent ertegenover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *