Mark en Wilco willen een ijssalon

Mark en Wilco willen een ijssalon

Mark en Wilco hebben eerder al grootse plannen voor Le Luifel met elkaar besproken en dat deden ze vanmiddag weer. Dit keer willen ze graag een ijssalon creëren voor het hopelijk mooie weer wat eraan komt. Ze willen Utopia ijsjes gaan verkopen en  slush puppy’s. Waarom zou je denken? Beide zijn namelijk niet tevreden over de huidige patatkraam. Ook denken ze dat Nicole graag hun partner zou willen worden. Ze heeft al eerder geroepen wel interesse te hebben om eigen ijs te maken. En dat hebben Wilco en Mark niet vergeten en nemen dat in hun mogelijke uitbreidingsplannen ook mee.

Ook maakt Le Luifel altijd als enige winst voor de BV. Is de kraam met elk evenement open en alle bewoners willen altijd een patatje of mexicano zonder te betalen. Dit zijn alleen al drie argumenten om uit te breiden als het Mark ligt. Ook wil Mark gaan praten met chris over de werkschuur. Dit omdat de werkschuur een goede locatie zou zijn om een nieuwe frietkraam in te openen. Maar dan is er wel een probleem, Chris kan daar niet meer slapen! Als Chris akkoord gaat na het gesprek wat nog moet komen gaat Mark de plannen voor Le Luifel 3.0 voordragen in een centraal. Wat zal de rest ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Dusss at 18:08

  Was het uberhaupt al ooit een utopia? Een utopia kan het nooit worden. Losse projectjes die komen en gaan. Bestemmingsplannen die constant wisselen. Alleen als het een soort terrein wordt kun je er een utopia van maken. Maak er een camping van met al zn faciliteiten. Maak er een pretpark van voor jong en oud. Maak er een groot zwembad van. Doe iets!

 2. joyce madarie zweers at 11:28

  heb je helemaal goed , marja , hygiene is ook nog een punt , zag je wel met de chocolade melk , was ook gelijk zuur , als ik daar zou komen , betaal ik eg niet voor een duur ijsje , wat nog niet te vertrouwen is aan hygiene , ik ga eg niet betalen voor voedsel vergiftiging , denk dat de zorg verzekering daar ook niet blij mee is , als het hun geld gaat kosten , zie je wel aan vanessa haar keuken , die hield zich over al aan de regels , de rest niet zij wel , en nu willen hun met zuivel gaan werken , in die werkkleding en ik denk dat de warenwet niet eens toestemming gaat geven , wel voor verpakt uit wat in een diepvries kist ligt , maar softijs kunnen hun vergeten , en die ijsmachine , hun vergeten wat zo n ding kost , of ze moeten hem huren , met ik denk niet dat het wat wordt , geen groen licht krijgen hun .

 3. joyce madarie zweers at 21:19

  ze motten nu wel geld verdienen , want er is niks meer , er wordt niks binnen gebracht de laatste tijd , enigste waar hun het van moet hebben , is de webshop , ( laura en joey en de luifel een klein beetje )
  de welniss van collie wordt ook niks , te weinig annimo voor , hou er maar rekening , dat het einde van utopia nadert , sneller dan wij denken .
  ijssalon , kan , maar dan moet er egt wel houdbare melk gebruikt worden , melk van de koe , met die melk weten hun niet hoe hun er mee om moet gaan , kan zuur worden of schiften .
  ze halen hun van alles op de hals en ze kunnen er niks mee , kost alleen maar geld onnodig .

 4. Jolan at 18:56

  Huh wat?????? Geef nu eindelijk eens Colinda een plekje want de hoeveelste keer is het nu dat zij weer langs de pot pist. Maak van de schuur eens haar plekje en maak die scheve blokken doos tot ijssalon. Maar heel utopia is niet meer utopia. Het back to basis is foetsie. Iedereen denk maar aan geld en hoe kunnen ze dat over de rug van de medebewoners bewerkstelligen. Het is gewoon een groep kleine kleuters die op een ommuurde plek reality tv maken zodat wij weer eens iets te zien krijgen op tv. Want alle luxe hebben ze het is gewoon te zielig voor woorden….Want als ik failliet ben dan gaat het er wel heel anders aan toe in de grote mensen wereld. Maar jah morgen ga je toch weer kijken en dat is de insteek van het De Mol imperium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *