Discussie over de 60’s & 70’s party duurt voort

Discussie over de 60’s & 70’s party duurt voort

Eerder schreven we al over de 60 & 70’s party die één week voordat de karaoke avond gepland is. LauraB was het er al vanmorgen niet mee eens en haar gedachtenis zijn vanmiddag ook niet echt veranderd. Er ontstaat een heuse discussie.  In de keuken hebben Ivan, Joey, Bjorn, Naomi en LauraB er een gesprek over. LauraB is bang dat door de party die voor de karaoke avond gepland is mogelijk minder bezoekers komen. Niet iedere Utopia fan is bereid om elke week naar de loods te komen. Joey steunt zijn vriendin in het geen wat ze zegt. Hij vindt het ook onzin dat er nu alleen om geld  te verdienen zoveel mogelijk evenementen worden georganiseerd zonder de planning na te gaan. De 60’s & 70’s party scoort veel beter als we hem over vier weken doen!

De organisatoren daarentegen hebben er alle vertrouwen in dat ze elkaar niet in de vingers zullen snijden. Er volgt een lange discussie, die erg hoog oploopt. Even wordt er geschreeuwd, maar als de rust is bedaard blijkt dat er verder niets anders op zit dan allebei de evenementen door te laten gaan. Binnenkort gaan ze echter wél met z’n allen zitten hoe ze de evenementen én de planning daarvan kunnen professionaliseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:49

    Maak er een combinatie van de echte trouwe Utopia fans komen gerust wel voor alle bij maak er een mooie dag van met ietsje meer intree geld er zijn mensen die het alle twee leuk vinden
    Ik begrijp niet waarom ze in het begin van Utopia als ze wisten dat er concerten gegeven werden geen instalatie hebben aan geschaft huren is toch veel duurder
    Moeten de mensen die komen ook in die stijl met kleren komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *