Problemen over organiseren van evenementen

Problemen over organiseren van evenementen

De komende tijd moet er geld verdient worden in Utopia, dit in verband met de financiële crisis. En aangezien de evenementenagenda van de bewoners niet helemaal vol gepland staat kwam Chris op het idee om aanstaande vrijdag een 60’s & 70’s party te organiseren. Ivan en Mark waren gelijk enthousiast en hebben het op de website gezet. Echter denken Colinda en LauraB daar toch een beetje anders over en zijn niet blij!

Colinda had al eerder het idee om een 60’s & 70’s party te organiseren en nu Chris dat plan gebruikt is ze niet blij! What the f*ck! Flikkers zijn jullie! zegt ze kwaad. Ook LauraB is niet blij, en richt zich op Mark en Ivan. Gisteren is in het centraal besproken dat ze over 2 weken een karaoke avond in Utopia wil organiseren. En haar lijkt het niet handig om de ene week een 60’s & 70’s party te houden en de andere opvolgende week de karaoke. Mark en Ivan zijn niet van plan om het evenement van de webshop af te halen, maar stellen wel voor om de kaartjes van de karaoke avond op de webshop te zetten. Zo wordt er bekeken hoe dit evenement gaat lopen. LauraB raakt ook een beetje geirriteerd, ik vind dit niet de juiste manier van handelen voegt ze eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anna at 15:54

    niet zo klagen Colinda ipv te zeiken kan je ook samenwerken, ja dat is ook de boodschap voor Laura B niet zo vervelend doen hoor jullie willen het altijd eerst maar jullie doen nooit wat…

  2. adriana46 at 15:06

    Goed zo Mark, inderdaad activiteiten organiseren, dat is geld in het laatje van de B.V.
    Die Karaoke avond van LauraB is heel goed mogelijk. Die evenementen storen elkaar niet. Waarom zou het ook. Die evenementen zijn elkaars concurrenten niet.

    Van Colinda word ik moe ! Een 60’s & 70’s party had zij ook willen doen…….. nou dan had ze actie moeten ondernemen. Dat heeft ze niet gedaan. Dus aan Mark de eerst als organisator! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *