Laura ziet Naomi als haar zusje

Laura ziet Naomi als haar zusje

Naomi klaagde gisteren ook over de bezoekers tijdens Live in de Loods met Ruth Jacott. Hier hebben we eerder over geschreven. Laura zag ook dat ze het moeilijk had en ging even het gesprek aan met Naomi. Naom vond de avond niet leuk door enkele gasten die aanwezig waren. Naomi krijgt elk evenement de vraag waarom ze sommige dingen doet en of ze misschien zich anders moet gedragen. Ze vindt dat er een gemene en asociale sfeer hing ten opzichte van haar. Laura heeft toen afgesproken met haar dat als er iets is ze naar haar moet komen. Niet veel later bespreekt Laura het nog eens met Gabriëlle.

Ik zie Naomi als mijn kleine zusje zegt Laura tegen Gabriëlle. Ik had gisteren ook met haar te doen antwoordt de Surinaamse. Ja gaat Laura verder, ik zei ook al tegen haar haal mij of Lau of iemand erbij weet je? Het was ook niet netjes zegt Gabriëlle en Laura had mocht ze erbij hebben gestaan gezegd hebben en nou wegwezen. Moven, klaar! Gabriëlle dacht dat Naomi elk moment in huilen uit zou barsten, het was vreselijk om haar zo te zien. Ja antwoordt Laura, terwijl ze zo haar best doet. Zij wil zich echt ontwikkelen en groeien. Ik denk dat ze dat alleen moet doen zegt Gabriëlle. Dat weet ze ook wel antwoordt Laura, maar momenteel is de focus heel erg bij Gi. Bij jou is je focus nu ook ergens anders en niet op Lot. Klopt zegt Laura en ik krijg daar ook veel positieve reacties over. Je moet mensen die verliefd zijn ook de ruimte geven gaat Gabriëlle verder, maar nu zit je onder een vergrootglas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *