Live in de loods met Ruth Jacott

Live in de loods met Ruth Jacott

En na enige schoonmaak paniek en verschillende voorbereidingen is het dan zover. Tijd voor een live in de loods concert! Dit keer komt Ruth Jacott optreden en is momenteel net in Utopia gearriveerd. Uiteraard wordt ze hartelijk ontvangen door de bewoners. En al snel gaat de Nederlandse zangeres een soundcheck doen. En als de gasten langzaamaan binnen stromen geeft Laura nog even snel een rondleiding in de loods. Ivan en Gio checken alle gasten in en Nicole en Laura verzorgen de garderobe. Aan de merchandise is ook gedacht en dit wordt verzorgd door Gaby en Tineke. Tineke klaagt en kletst erop los maar dat mag de pret niet drukken. De bar draait ook lekker met een postmix machine die weer werkt, dat maakt het allemaal wat handiger. Als alle gasten er zijn dan is het tijd voor het feest! Gio heet iedereen van harte welkom en roept het publiek wat dichterbij. Hij heeft wat dingetjes te melden, Le Luifel is open. Naomi loopt met de camera rond en de merchandise is er ook. En dan komt Rutt Jacott het podium op. Het feest kan dan echt beginnen!

Dit bericht vullen we nog aan mochten er nog verdere ontwikkelingen plaats vinden. Ook zullen we zodra er video(‘s) beschikbaar zijn deze invoegen in dit nieuwsbericht.

Gasten arriveren

Gasten arriveren voor het live in de loods concert

Drukte bij de bar

Drukte bij de bar

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marion en marie-Jose at 01:06

    We hebben genoten, en ik vond het erg leuk dat Ivan naar ons toe kwam en een gesprek met ons begon….

  2. Marja at 23:01

    Fijn dat tineke beter is en de klanten staat te vervelen met haar eindeloze stroom verhalen over haar zelf. Ga naar huis mens,jevoegt niets toe. Alleen maar geklaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *