Ivan zorgt voor onrust door luchtalarm

Ivan zorgt voor onrust door luchtalarm

Het luchtalarm is afgegaan in de loods en meestal betekend dat naast het centraal slecht nieuws. Ivan heeft de sirene laten loeien en niet voor slecht nieuws, onrust voor niets dus blijkt al snel.

Colinda was de eerste die aan kwam snellen toen ze het alarm af hoorde gaan. Maar als iedereen er is wordt al duidelijk dat Ivan de bewoners aan het werk wil zetten. Echter is Colinda er niet zo blij mee en dat laat ze blijken ook. Ik schrik me kapot, we komen net uit centraal dus ik denk: er is slecht nieuws dan! Jezus, ik loop echt met een… Ivan onderbreekt haar, we gaan nu beginnen met schoonmaken. Doe maar even kalm. That’s it. We hebben zo meteen een evenement. Colinda snapt niet waar hij zich druk om maakt. Het is nog lang geen tijd Ruth Jacott arriveert pas rond 19.00 uur. Ze probeert hem uit te leggen dat iedereen zijn taken ook op een ander moment kan doen.Bovendien is Colinda bezig met haar wellness huis en wil haar taak dan pas op pakken. Schat, doe alsjeblieft je eigen ding antwoordt Ivan en val mij daar alsjeblieft niet mee lastig. Ivan lijkt een beetje geirriteerd maar Colinda ook:  Stelletje mongolen hierzo. Iedereen heeft zijn taak toch al doorgekregen in het centraal! Als dat toch maar gedaan is voor het evenement begint!  Die intonatie van hem gaat me echt de keel uithangen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 09:45

    Ik vraag me de hele tijd al af bij collinda of de inventaris van de welness ook al is bekostigt of moeten ze dat ook nog kopen maar nog belangrijker betalen.
    En word det dan betaald van de schulden die ze al hebben of de sigaretten die ze roken( luxe)en andere eet en drinkwaar wat er volges mij nog voldoende is daar als ik de opnamen zie. Zuinig met eten en drinken, maar jezelf volstoppen met l luifel zo zouden de mensen van de voedselbank ook wel kunnen overleven en was het minder erg om daar van afhankelijk te zijn

  2. Marja at 20:23

    Ivan heeft gelijk. Als er iets schoongemaakt of opgeruimd moet worden zijn ze plotseling allemaal druk met eigen zaken. Allemaal even opschieten en het is klaar. Wat een gezeur elke keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *