Gaat Chris een moestuin cursus geven?

Gaat Chris een moestuin cursus geven?

Chris is net zoals andere bewoners druk bezig op deze productieve dag. LauraB zoekt de tuinman even op want ze heeft een leuk mailtje voor hem.

Chris buigt zich over de computer om het mailtje te lezen en zodra hij het gelezen heeft komt Chris met een droge reactie. Ik zou zeggen gewoon de live streams blijven volgen, goed kijken en dan leer je het vanzelf. Ahh kom op antwoordt LauraB, dat is toch hartstikke leuk! Vindt je het niet leuk om die man wat te leren? En leest vervolgens een stukje voor:

“Zou ik misschien bij je langs kunnen komen? Zodat je mij tips kunt geven en ik binnenkort wel resultaat kan zien van mijn moestuintje. En ik over een bepaalde periode wel gebruik kan maken van de gezonde groentes uit mijn eigen moestuin. “

Dat is toch leuk gaat LauraB enthousiast verder. Chris zegt weet je wat het is met die moestuintjes, je geeft een gebruiksaanwijzing. Je kijkt het 2 keer per dag na en geeft water waardoor het gaat groeien. Je koopt een goede zak met potgrond, paar potjes het groeit groter. Vervolgens zet je het in een groter potje en maak je een kist buiten of pakt de tuin met potgrond. Zet het erin, zorgt dat het voldoende water krijgt en dan gaat het vanzelf groeien. Heb je last van ongedierte dan zet je er een gaasje overheen, heel makkelijk! Dat is toch leuk herhaald LauraB nog maar een keer. Dan kun je het die man hier uitleggen en nog veel meer mensen inspireren met de dingen die je doet. Uitleggen? antwoordt de koppige Chris, het is nu uitgelegd! Het is te simpel voor woorden. Maar je hebt sommige mensen waar planten in hun bijzijn altijd dood gaan. LauraB lacht dat kun je toch niet zeggen! Dat zijn de beste klanten die je kunt hebben, ze blijven terug komen. De interactie tussen plant en mens is belangrijk. LauraB wil best voor hem antwoorden zodat de meneer langs kan komen. Chris vindt het een goed idee, laat hem dan maar komen op de open dag! Wil je tips weten, dan kom je op de open dagen op zaterdagen. De instructies worden daarin verwerkt! Goed opletten tijdens de live streams aldus de tuinman. Beloof je hem dan wel dat je met hem naar de moestuin gaat vraagt LauraB na. Hij krijgt een special tour aldus Chris over alles wat ik weet! LauraB besluit het te regelen en vraagt per mail gelijk foto’s zodat Chris een inschatting kan maken van de problemen. Zou een moestuin cursus een mooie bijverdienst van Chris kunnen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. bart at 16:15

  Wat is Chris toch een debiel.
  Kunnen ze wat verdienen verdomd hij het gewoon.
  Als ik die man was zou ik nog geen eens meer komen.
  Als hij daar heen gaat Word hij gewoon genegeerd door die streskip.
  En uitkijken dat hij niet teveel aan hem vraagt, anders knapt er weer iets in zijn kop en gaat hij weer tekeer of gaat weer gooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *