Het centraal van 13 maart

Het centraal van 13 maart

Tijd voor een centraal, vanavond komt Rutt Jacott dus er moet weer het een en het ander besproken worden. Hier lees je alle besproken punten op een rijtje terug. En mochten er filmpjes zijn kun je het centraal terug kijken.

Laura opent het centraal met een taakverdeling.
Laura heeft een taakverdeling gemaakt voor de live in de loods die vanavond plaats zal vinden:

Bar: Gio en Joey.
Presentatie: Gio en LauraB neemt over
Gardarobe: Laura en Nicole
Merchandise: Bjorn en Colinda
Runners: Gabriëlle, Gaby, Ivan en Chris
Le Luifel: Wilco en Mark
Foto’s: Naomi

Ook heeft ze een verdeling gemaakt voor de schoonmaak. Voor het concert van vanavond moet de loods helemaal schoon zijn.

Evenementen
De bewoners brainstormen meteen over eventuele volgende evenementen. In maart is er verder weinig. Zo wordt er een karaoke avond en salsa avond bedacht. Het volgende evenement wat nu gepland staat is de Utopia markt op 12 april. LauraB vertelt dat 1 april gepland staat om paaseieren te zoeken met kinderen. Joey vertelt dat hij en Gio met Eddy van 100%NL hebben gesproken. Ze hebben een lijstje gekregen met namen van artiesten die eventueel zouden kunnen optreden. De bewoners mogen drie namen doorgeven aan Eddy. Hij probeert dan een van de drie in de loods te krijgen.

Chris heeft een plan
Chris oppert het idee om iedere week een open dag in Utopia te houden. De bewoners zijn het er allemaal over eens dat dit een goed idee is. Elke zaterdag verzinnen de inwoners activiteiten die ze kunnen doen met de bewoners. Zo kunnen bezoekers foto’s maken met Naomi, voetballen met Bjorn, rondleidingen van Chris enzovoorts. Bjorn zorgt ervoor dat het op de webshop komt te staan.

Financiële crisis
Mark heeft weinig tijd. Hij heeft nog een paar uurtje nodig om Le Luifel voor te bereiden voor vanavond. Ik heb het gevoel dat we denken dat we er bijna zijn. Ik heb net voor het centraal een hoop rekeningen binnen gekregen. Hij benadrukt de bewoners dat het gas er vanavond op moet, aangezien er geld binnen moet komen. Ze blijven dik in de min staan en dat wekt zorgen. De kachel staat volgens Mark veel te hoog. Hij vindt het belachelijk dat de verwarming gisteren op 24 graden stond.

De voedsel kistjes
Mark vindt het kistjes experiment fantastisch. Ondanks dat hij vanmorgen geen eten had, vindt hij het goed dat er nu geen eten meer weg gegooid wordt. Laura is het helemaal niet eens met Mark. Zij schaamt zich kapot dat ze zo moet leven. Wilco zeg dat hij niet meer mee doet met het experiment. Hij vindt het belachelijk dat anderen meer eten pakken dan anderen. De meningen zijn er over verdeeld. LauraB en Chris vinden het juist een heel goed idee. Om tot een compromis te komen besluiten de bewoners alleen de luxe producten onderling te verdelen zoals: fruit, eieren en kaas. Gio vindt het nog steeds krom. Hij vindt het belachelijk dat er nog steeds €100,- aan sigaretten per week worden aangeschaft. Hij heeft daarom voor de niet-rokers boodschappen gedaan. De groep valt er meteen over, want sigaretten worden gekocht van zakgeld. Nicole denkt dat het doel behaald is, we zijn bewuster geworden. Ook Bjorn merkte dat er meer samen geleefd werd, door bijvoorbeeld te ruilen.

Teenage party
Bjorn vertelt dat 11 april de eerste teenage party plaats zal vinden. De eerste party is om 15:00 tot 18:00. En de tweede party start om 19:30 tot 21:30 voor alle jeugdige Utopia fans!

Lady’s night
Naomi vertelt dat er 19 maart een lady’s night plaats zal vinden. Er zijn nog kaartjes en de dames krijgen onder andere een knipbeurt van Gaby en een fotoshoot door Naomi. De mannen uit Utopia verzorgen de rest.

Nieuw jasje Utopia markt
Ivan vertelt bezig geweest te zijn met Bjorn en Gio over de markt. Er gaat wat veranderen, er komen echte publieksmensen, markt lui die het publiek echt aantrekken. Ook komen er ambachtslieden en onze normale markt. EN ook een kinderhoek, schminken kan, springkussen, Hollandse spelletjes. Het wordt een bruisende markt met veel variatie! 12 april is de eerste markt. Als je standhouder bent en handwerk verricht meld je vooral aan! De thema van volgende markt is beleef de Utopia belevenis.

Het hek
Gio is bezig geweest met de omheining, wat niet meer bruikbaar was heeft hij weg gehaald. Er is nu een grasveld ontstaan, dat wordt een voetbal / volleybal veld maar de camping zal er ook komen. Het wordt een mooi animatie veld.

Recycle punt
Joey is bezig met een rysycle punt en zoekt 50 pallets. Joey kan er iets leuks van maken. Diegene die hout werkt krijgt bloempotten van licht grijze tegels.

HNA dag
Naomi wil een informatie avond over de spierziekte HNA organiseren. Ook wil ze een challenge opzetten zoals de ice bucket challenge. En daarmee sluit het centraal!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *