Echt kut mensen gisterenavond.

Echt kut mensen gisterenavond.

Naomi, Laura en LauraB kletsen na over de avond van Live in The Loods met Ruth Jacott. Ze waren niet zo gecharmeerd van de over de houding van het publiek, ze noemen het publiek maar kut mensen.

Laura zegt, Fuck off, fuck off, echt, ik voelde me gewoon kut met al die zielige liedjes en ze zegt tegen Naomi en LauraB, en jij hebt Gi en jij Joey en dan sta je daar, het is gewoon kut. Ja, sorry het is gewoon rot, je voel je dan echt alleen. LauraB zegt, ja maar je bent niet alleen, ik vind het zo erg dat ik niet even bij je kon zijn. Naomi snapt het nog nietwaar het precies over gaat, Laura legt uit Ja, je hoort al die zielige liedjes, weet je hoe klote dat is, stel eens voor als je die liedjes hoort en Gi is niet bij je. Naomi zegt, hou maar op ik wil het niet weten. LauraB zag ook nog wat aan Naomi die avond, dat ze het niet zo leuk vond. Naomi zegt, nou, ik word helemaal gestrest vanavond, die mensen zitten aan je te trekken alsof je een voetveeg bent, rot op man, ik was er echt fucking klaar mee en ik wil het echt niet meer doen als het zo gaat. LauraB vraagt, wat, foto’s maken? Naomi antwoorde, Ja, schijt aan iedereen, rot op, ik ben er echt klaar mee, echt. De mensen staan te praten en de muziek staat hard en ze  staan allemaal dingen te zeggen en denken dat ik dan niets hoor, ik sta er fucking naast man. LuaraB zegt, ja, dan moet je er wat van zeggen. Naomi geeft aan dat ze dat ook doet, maar dan doen de mensen “hummmm” (neerbuigend). Ik was er echt klaar mee, echt kut mensen. Laura vertelde ook dat iemand iets zei over Lotje, toen zei ik ook op een gegeven moment, “Klaar, klaar, gewoon klaar, nu niet meer”. Op een gegeven moment hoef je het eigenlijk niet meer te horen. Naomi zegt, iedereen heeft een mening en iedereen wil je advies geven en iedereen doen maar net alsof ze je kennen, daar was ik helemaal klaar mee, man ga lekker met je eigen leven bemoeien. Het gesprek gaat nog flink even door, zoals dat de mensen vertellen over Gi en dat ze moet oppassen met hem enz enz. De Laura’s gaven aan dat de mensen altijd wel iets te zeggen hebben, maar dat je je daar niet zoveel van aan moet trekken. Bekijk en luister het filmpje maar eens, geen goede woorden over het publiek.

Zou Naomi met het volgende evenement nog foto’s gaan maken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Rene at 09:24

  Het was echt heel erg gaaf gisteren daar wat een zangeres is het ook…heb gelezen wat ze heb geschreven over Wilco daar heb ze helemaal gelijk in.
  Ben der ook klaar mee dat de twee Laura`s en Naomi het een kut publiek vonden nou ze doe zelf helemal niks en die domme blonde gildegans (naomi) wat een muts is dat.
  Chris , Gaby en Gabriella ,Ivan toffe gasten zijn dat en Nicole is echt een mooie dame Pffff

  Ik hoop wel dat die drie dames hun excuus aan bieden aan het publiek.

 2. ronald at 23:22

  Ik hoop dat er gewoon niemand meer komt op terrein utopia en dat ze dan helemaal dik in de rode cijfers komen,ze moeten het nog steeds hebben van de bezoekers die het geld inbrengen,maar dat hebben die15 inwoners nog steeds niet door blijkbaar.

 3. Tineke vd brink at 18:25

  Naomie moet heel gauw stoppen met haar arrogante houding , stop Naomie je zet je zelf en Utopia voor schut. Laura wat rot voor je dat je zo verdrietig was.
  Het was beter geweest dat de beide Laura s Naomie de mond gesnoerd hadden, dit was echt niet handig .
  Naomie ga naar huis verwend nest.

 4. Toet at 13:12

  Wat een taal .Het kan niet anders dit komt uit de achterbuurten van de grote steden.Gelukkig geen familie van me.Zou me dood schamen.

 5. ah at 12:50

  Laura, je bent niet alleen. Je hebt meer dan genoeg mensen daarbuiten die jouw graag willen knuffelen. Ik snap ook wel dat jullie soms wel flouw worden van al die mensen die een mening(positief/negatief) over jullie hebben. (daar hoor ik misschien ook bij) Jullie moeten zo maar denken; de beste stuurman staat aan de kant. Groetjes Andreas.

 6. anna at 11:45

  wat een minkukel is Naomi logisch dat Gio haar niet als ‘verkering wil na eerst een ‘echte’ vrouw als Isa gehad heeft

 7. Willy at 11:11

  Niet zo slim om zo over het publiek te kletsen, pas maar op, straks komt er niemand meer, en ik denk dat het publiek gelijk heeft, maar ja dat wil m.n Naomi allemaal niet horen, ze stoot alleen maar vreselijke kreten uit, bahhhh

 8. bart at 10:58

  Ze maken weer mooie reclame.
  Ik denk dat ze alles mogen zeggen over het publiek.
  Maar ze vergissen zich .
  Van het publiek eten zij!!!!
  Ik hoop dat er de volgende keer niemand op komt draven. Dan hebben ze niets te eten en ook geen geld om te stoken.
  Wat een debielen zeg….
  Op deze manier maken ze het kapot.

  Laten zij aub uitscheiden met Utopia …als zij zo zitten te zeiken …
  Wat een stelletje oude weiden…

 9. Helmie at 10:55

  Zielige liedjes??? Wat een arrogante trieste lui zijn het daar, vooral die wipkip n die 2 lau’s. Ruth Jacott is een geweldige zangeres!!!

  • David Brigham at 11:26

   Volgens mij heb je Laura echt verkeerd begrepen – met “zielige liedjes” bedoelt ze duidelijk liedjes over liefdesverdriet en alleen zijn enz, daarom zegt ze dat ze het moeilijk vindt om er alleen naar te luisteren (zonder Lot) terwijl de anderen er als stelletjes bijstaan. Dus m.i. was het helemaal geen kritiek op Ruth.
   Ook noemt alleen Naomi het publiek k*t, vanwege de opdringerigheid, de anderen twee doen dat toch niet (itt wat de inleiding boven suggereert)?

 10. Marja at 10:43

  Naomi kan niet tegen de waarheid die ze haar vertellen. Ze heeft nog niet door dat ze haar bestaan in utopia te danken heeft aan de mensen die ze aan het uitschelden is . die mensen die zo gek zijn om geld neer te tellen voor haar amateurfoto’s worden nog uitgescholden ook. Doe eens wat anders dan als klittenband aan Gio vastgeplakt zitten.

 11. Piooket at 10:29

  Ze hebben niet door dat deze gesrewken onderling ook opgenomen worden ,wie denken ze wel dat ze zijn ???vooral zo doorgaan ,kijkt er straks geen hond meer!(of wel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *