Een mysterieus briefje voor Laura

Een mysterieus briefje voor Laura

Het live in de loods concert van Ruth Jacott was een groots succes. De bewoners en gasten hebben ervan genoten! We gaan nog even terug naar die avond want na het concert is er nog van alles gebeurd. Zo schreven we al over het geklaag van de bezoekers. Gisterenavond heeft Laura ook nog een mysterieus briefje ontvangen van de buitenwereld, het lijkt van oud bewoner Charlotte te zijn.

Terwijl de groep gisteren avond nog de loods ging opruimen gaat Chris naar Laura toe. Dit moest ik aan je geven is de boodschap. Laura antwoordt zo lief, dankjewel… Wat later liggen Laura en Mark na te kletsen over het feest tot dat Laura begint over een briefje. Ze fluistert ik heb ook een briefje van Lot! Ze laat het Mark zien die de boodschap door leest. Vervolgens is het een beetje een raadsel waar het over gaat. Laura vraagt aan Mark wat je er van moet denken. Mark antwoordt ik ben benieuwd… Dadelijk gaat het tussen jullie… Ja he gaat Laura verder, f*cking heel Nederland heeft die billen foto gezien! Vervolgens hoe kan het ook anders komt een stream lock in beeld. Ook gaat de roddel dat Laura Charlotte gezien zou hebben in de zenderkamer. Maar of dat waar is is uiteraard moeilijk te achterhalen! Wel had Laura eerder een mysterieus gesprek met Gaby. Gaby vroeg of ze Lotje had gezien en Laura kaatste terug  jij praat veel was dat maar waar! Gaby lijkt haar mede bewoner niet zo goed te geloven. Laura benadrukt dat ze niks gedaan heeft en dat er veel mensen over Lotje spraken maar een gezellige avond heeft gehad…

Het concert nog eens terug kijken? Dat kun je hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *