Twijfelt Mark aan zijn verblijf?

Twijfelt Mark aan zijn verblijf?

Goedemorgen Utopia! De bewoners ontwaken langzaamaan na een gezellige maar mysterieuze nacht. Gio was als eerste wakker en verzorgde trouw de koeien. En niet veel later volgt de rest. Echter wordt er wel rustig aan gedaan. Zo liggen Mark, LauraB en Laura nog even te kletsen op bed. Gisteren spraken Laura en Mark al over een mogelijk vertrek. Mark wacht de post die hij nog moet krijgen een beetje af. Hij heeft wat bevestiging nodig van het thuisfront. Laura probeerde hem vervolgens moed in te praten om toch nog even te blijven. Vanmorgen bleek er weer wat twijfels.

Mark lijkt te twijfelen over zijn verblijf, vooral gisteren. Is het dan echt het doel om politieagent te spelen. Het zijn van die kleine dingetjes aldus Mark. Het is alsof je voor de kleuterklas staat. Eerst was het nog een redelijke groep. Nu is het heel rot gezegd 15 bv’tjes in een groot bv die alles op een eigen houtje doen. Er wordt maar wat gedaan!  Ik heb ook een hele fijne brief, ik zit hier nu 6,5 maand. En nu is het doeners clubje opgestart, het moet gewoon uit jezelf komen dat geld voor alles. Je bent hier toch met een doel naar binnen gekomen?! Bij mij was het de finance, en wil een leuke party willen organiseren. ik zit in een lekker ritme. En als andere mensen dat zien hou ik wel van. Maar nu heb ik weer een gevoel dat ik aan het stilstaan ben. LauraB oppert om een feest op zijn verjaardag te vieren maar dat wil Mark niet. Laura geeft aan nog een week langer te willen blijven. Dat hoeft niet volgens Mark, we zien wel hoe het loopt. Vooralsnog wil Mark zich richtingen op een Le Luifel 2.0. ?  hoelang zal hij nog blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Druif at 09:32

  Altijd al een heel vreemd jongetje gevonden , want man is het niet . Zelfs een vrouw heeft meer ballen .
  Eruit ,3mnden geleden al.
  Net als valse Laura trouwens partner in crime

 2. Linda at 20:34

  Ladybug.. die Mark heeft geen ballen .. ja het wordt hem zeker te heet… het bekende liedje.. vluchten kan niet meer .. 😉 krijg je eh als je andere eruit wilt hebben Gio die had dat altijd gedaan en hij greep in .. en over legde met iedereen maar markje.. ohw ohw schei me uit de zielen knijper.. het zou toch heel erg zijn als die weg zou gaan.. en de andere bewoners achter laat met de zooi wat hij gedaan heeft.. en dan kan Gio het weer oplossing denk ik… hij kon gaan van mij.. maar eerst zijn eigen zooi oplossen en dan op zouten met hem weg ermee de zielen poot bah vies ventje.

 3. Ladybug at 18:27

  Hier zat ik eigenlijk al op te wachten.Het groeit hem boven het hoofd en nu wil hij vluchten.
  Mark gedraagt zich als de bekende rat die het zinkende schip verlaat. Als hij ballen heeft maakt hij de klus af.

 4. Linda at 12:31

  Ohw Ohw meneertje kan het niet aan.. hij heeft het helemaal verkeerd gedaan.. eerst Gio eruit .. werken … toen liep nog alles vrij goed .. dan komt er een ëcht” boekhoudertje en alles loopt verkeerd. en nou alles in het honderd loopt wilt meneer vluchten??? ja zo kan ik er nog wel meer zeg. Wat een loser is hij.!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *