Ruth Jacott vindt Wilco een klootzak

Ruth Jacott vindt Wilco een klootzak

Hoe vond Ruth Jacott zelf haar optreden in Utopia? Ze was redelijk positief, maar had haar bedenkingen wel over Wilco zo laat ze op haar Facebook weten:

Wat een groot feest bij Utopia. Wat een superleuke inwoners, behalve Wilco! Wat een Klootzak. FUCK YOU ouwe chagrijnige klootzak Wilco. Voor de rest groot respect. Wij hebben genoten. Veel liefs, Ruth Jacott

Wilco had namelijk wat opmerkingen over de fans gemaakt en dat is bij de zangeres het verkeerde keelgat in geschoten. Zou ze het eerdere bericht over het geklaag van Laura, LauraB en Naomi ook gezien hebben? Zij noemde de bezoekers zelfs kut… Hoe vonden jullie het optreden? Heb je het gemist? Kijk het dan hier nog eens terug! Even wat leukere beelden van Gio voor zijn Utopia tijd. We hebben een filmpje gevonden dat de Utopiaan van het jaar een liedje covert. Zij geloofd in mij van André Hazes gezongen door Gio kun je hieronder nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 00:27

  ik vindt het terecht wat ruth zegt , wilco komt naar der toe en zegt gelijk , zulke domme opmerkingen , is dat welkom heten . had ik ook niet gepikt van die kipkorn dwerg , wat gaat hij zeggen tegen de volgende artiest , die in de live in de loods komt , hij maakt het kapot voor iedereen , hij wil niet eens dat er evenementen komen . hij is zo lastig en dwars , en hij weet presies wat hij doet , om utopia de afgrond in te helpen , niemand komt meer langs zo . waarom dacht je , dat ze niets meer verdienen , zoals vorig jaar . hij sloopt cadeau van een standhouder , spullen wat hun gekregen hebben van de bouwmarkt voor de loods aan kerstversiering , beledigingen naar mensen toe van buitenaf , ruzie s en opnaaien wat hij doet , baasspelen , gedragen als een betweter , iedereen naar zijn pijpen laten dansen , iedereen moet aan hem toestemming vragen , hij wil dat iedereen weet , hij is utopia en niemand anders , zo ziet hij het . over een paar is hij alleen nog bekent , als een grote gek in utopia , terror jaap is ook al vergeten , behalve in naam , je ziet hem ook nergens meer , dat gaat ook gebeuren met die kip korn dwerg gebeuren , ff blijft hij hangen en dan naar een aantal jaren , zijn we hem ook al weer vergeten . hij bereikt er niks mee als bouwer , mensen zullen hem eg niet laten verdienen , dat gebeurt wel met paul en dennis en ron en sonny , zelfs van patrick zou ik wat van kopen , als hij iets moois zou maken , van wilco zou ik niks van willen . eg niet , die verkoopt mij niks , niks nada .

  • Therese at 00:52

   joyce madarie zweers , Wat heb jij dit SUPER EN MOOI om schreven je hebt gelijk alleen ben ik zodra hij eruit is hem al vergeten. Geweldig meid ik zou willen dat ik de reatie’s zo goed als jij het doet hier kon verwoorden . Vanuit mijn hart hoop ik dat de mensen dit lezen eindelijk de ogen eens open gaan CHAPEUA. {ik weet niet of ik dat woord goed geschreven heb} maar je weet wat ik bedoel en gemeend met veel respect voor je.

 2. Farah at 23:11

  Toen Ruth en Wilco kennis maakte , zei Wilco…” Ik praat al de hele week slecht over je”
  Sloeg natuurlijk nergens op en dan ook nog tegen een pittige tante als Ruth.
  Dus eeeh tja ….

  • Druif at 09:24

   joyce madarie zweers, helemaal top . Ik had het niet beter kunnen omschrijven.k.kabouter doet alles met een bepaalde reden en opzet , dat is anders in het geval Patric . En vriendje markje gaat dezelfde kant op als hij niet uitkijkt, maar die is nog absoluut niet uitgeleerd en kan hopelijk nog veranderen voor zichzelf . Hoop dat de persoon hierboven snel afgeschoten word over het hek zoals hij altijd met anderen zou willen

 3. Ladybug at 18:20

  Zo’n laag bij de grond reactie van die ruth jaccot? Dat zegt heel veel van haarzelf. Een echte professionele zangeres zegt zoiets niet .Dus Ruth Jaccot…up yours!

  • Therese at 22:20

   Sorry ladybug , nu ziet zelfs een zangeres en andere mensen van BUITEN wat k***tz en chagerijn die Wilco is ,Patrick toch gelijk HE!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *