Wasmachine kapot in Utopia

Wasmachine kapot in Utopia

Naomi dacht een goede intentie te hebben om de was te doen, maar op een één of andere manier heeft ze de machine onklaar gemaakt. Ze vertelde het aan de rest die boven nog op bed lagen. Ze legde uit dat ze de was gedraaid had en dat daarna iemand…… uhh…, dat de machine weer op 28 stond, zonder het slotje, waardoor ze de deur open wilde doen om een nieuwe was er in te doen. Tussendoor zei Giorgio “Naom, als je het niet kan, doe het dan niet”. Naomi gaat verder en zegt dat ze probeerde de deur open te doen, maar dat lukte niet, ze dacht dat het palletje naar voren was gekomen en dat het wat naar achteren moest, en toen brak die af. Onderling worden er grapjes gemaakt door Laura en Mark met o.a. “Wat ben jij sterk”, “Had je we een sleutel gebruikt omdat je het slotje zag” en “Ben je WA verzekerd”. Voor de rest wordt er een beetje lacherig over gedaan. Laura zegt dat ze nog garantie hebben op de machine.

Misschien kunnen ze de wasmachine zelf maken, of valt deze handeling onder de garantie vallen, zo niet, dan zal het de BV weer eens wat geld kosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lida nagtegaal at 13:16

  Kunnen ze daar het geld weer in stoppen i.p.v in le luifel, om dat stomme idee van uitbreiden van de 2 genieën hmhmhm (wilco en mark) af te stoten kost ook handen vol geld

 2. joyce madarie zweers at 11:35

  ik denk dat het een verzekerings kwestie wordt , ja .
  maar ja , kan iedereen gebeuren , ze moet het toch een keer leren , en de andere hadden haar kunnen helpen met de was , of ieder geval uit kunnen leggen hoe de was machine werkt . toch?

 3. Mjo at 11:35

  Als door toedoen van Naomi iets (het palletje?) is afgebroken, valt dat echt niet onder de garantie van de wasmachine. Dus dat gaat de BV weer geld kosten en ze hebben al zo weinig te makken. Ik snap dan ook de lauwe, grappig bedoelde reactie van o.a. Mark niet helemaal.

  Maar de medebewoners mogen er dan (nog) wel lacherig over, maar dat lachen zal hun snel genoeg vergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *