De jonge koe Klaver drinkt bij moeders.

De jonge koe Klaver drinkt bij moeders.

De jonge koe klaver drinkt weer melk bij zijn moeder, in het begin werd Klaver verwijder van zijn moeder, omdat hij zelfstandig moest gaan leren eten.

Filmpje begint pas bij 0.41. Giorgio ligt nog op bed met de laptop wanneer Naomi binnen komt stormen en zegt dat de koe weer aan het drinken is, die kleine is aan het drinken en die grote krijg ik niet weg. Giorgio vraagt zich af hoe ze bij elkaar kunnen zijn en vraagt of ze het hek open heeft laten staan. Naomi zegt, “Ja, iemand”. Vervolgens stapt Giorgio maar uit bed om naar de koeien toe te gaan. Terloops onderweg vraagt hij nog eens of ze misschien het hek open laten staan tijdens het sporten. Naomi verteld dat ze geprobeerd heeft ze uit elkaar te halen met geduw en getrap en dat niemand haar kwam helpen omdat ze op het ding (koe) stond te hengsten. Gio loopt snel naar de koeien en probeert Klaver van zijn moeder af te krijgen, maar in het filmpje is te zien dat Klaver een loopje neemt met Giorgio. Uiteindelijk heeft Gio  Klaver in een soort houdgreep en probeert hem rustig te krijgen, tevens bedenk hij hoe nu verder. Giorgio vraagt aan Naomi of ze met het blik wil rammelen zodat die moeder er op af zou komen, maar tevergeefs, Klaver komt los en gaat direct weer naar zijn moeder om te drinken. Giorgio haalt ze wederom uit elkaar en eindelijk lukt het om Klaver van zijn moeder te scheiden.

Lukt het de volgende keer om het hek dicht te doen tijdens het sporten of zal Giorgio wederom de strijd aangaan om ze uit elkaar te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Ineke A at 13:49

  Wat een raar,maf, gestoord mens vind ik die noami.
  Nu ze zelf zegt, dat ze de koe(ien), en of twee? heb getrapt,..zou ik haar ook zo graag een keer willen trappen.
  En goed hard ook.
  Bah

 2. Hannah at 14:41

  Ik ben geen koeienexpert, maar met grof geweld een koeienkop vasthouden of omhoog trekken, lijkt mij niet goed voor het dier. Het omduwen van de koe, door Ruud, staat nog steeds vers in mijn geheugen, echt zielig!
  Het zou beter zijn als de koeien weer terug gingen naar de boerderij!

 3. anneke g at 13:02

  Wat ik al een paar keer beschreven heb er wordt te weinig beelden laten zien van leuke dingen want volgens mij zijn die er wel ze laten alleen roddel tantes zien Wilco die de boel hitst en Mark die hem maar na doet lijkt me sterk dat het zo de hele dag door gaat

 4. elisabeth at 12:39

  Dat heb ik ook ondervonden ik denk dat je over bepaalde figuren niks mag schrijven dat klopt ook niet maar na dit schrijven stop ik ook met reageren ik denk dat er bij de redactie een spelletje word gespeeld en ik vind nog steeds dat dit wat er nu in Utopia gebeurd geen wereld is waar ik in zou willen leven wat een gemeen roddel zootje is dat vooral die geniepige Wilco en Colinda ook Mark word steeds geniepiger vervangt maar het hele gemaakte ,luie en roddelend zootje voor mensen die het wel goed willen proberen zonder luxe

  • Helmie at 14:33

   Beste Elisabeth, ik had niet beter kunnen vertalen wat jij nu zegt, ik sluit me er helemaal bij aan… Ook ik heb verschillende malen gemerkt dat mijn reacties over bepaalde personen worden weg gehaald!! Bah wat triest toch dat JdM dit zo moet doen!!!!

 5. Mikey****** at 11:24

  ik vind de stal er niet uitzien…het ligt er vol stront…van de week had zelfs de grote koe een heel plakkaat stront op haar rug..
  Hoe een pesthekel ik ook aan Ruud had…de koeien zagen er altijd tip top uit…en Isa was steeds bezig schoon stro in de stal te leggen…echt…nu ziet het er niet uit…
  Gio vind gewoon dat hij het moet doen en Naomi doet het omdat ze dan bij Gio in de buurt is…maar ze doet het zonder gevoel.

 6. anna at 11:02

  een ding moet ik nageven Isabel en Ruud verzorgden de koeien met liefde en aandacht dus ik denk Gio doet het omdat het verwacht word en dan hou ik mijn mond maar over Naomi want op een of andere manier word het dan niet geplaats heb ik gemerkt! jammer dat er zo zwaar aan getild word als je het over bepaalde personen hebt en dat is dan alleen maar een mening en dat mag al niet, als ik beledigend zou zijn zou ik het begrijpen…

  • Tinie at 11:47

   waarom zou je niks over Naomi kunnen schrijven, die hoort totaal niet in utopia, volgens mij hebben haar ouders haar opgegeven om zelfstandig te worden, als ze foto s moet maken bij een evenement raakt ze al overstuur en noemt de gasten k..t gasten, wassen kan ze ook al niet, en laat de koeien samen los maar zij heeft dat allemaal niet gedaan zegt ze, en dan ook nog de grote koe op zijn rug rammen, weg met die baby uit utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *