Utopia nieuwtjes 15 maart

Utopia nieuwtjes 15 maart

Het laatste Utopia nieuws van 15 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rij zodat je niets hoeft te missen!

  • Gio heeft als vanouds de koeien weer verzorgd.
  • Naomi krijgt vanmiddag bezoek! Ze is al druk bezig om zichzelf op te doffen. Ze vindt het erg spannend, maar natuurlijk ook erg leuk! Uiteraard volgt er nog verslag van deze gebeurtenis. Omstreeks 13:00 zal het bezoek het terrein op komen.
  • Joey heeft gebeld met iemand die veel zelfvoorzienende producten maakt. Hij komt binnenkort langs, Chris is erg enthousiast als hij het van Joey hoort.
  • Tineke is weer helemaal beter, ze klaagde er vanmorgen al flink op los. Ze ziet een zak bevroren andijvie stamppot liggen en dat vind ze niet kunnen. Ze is het niet van plan om te eten. Ook heeft ze een lekkende boiler gevonden. Zodra Joey er is vraagt ze aan hem of ze nog even verder mag klagen… En het verhaaltje begint weer opnieuw! Wat later besloot Joey het toch maar weg te gooien.
  • Colinda en Wilco zijn wederom druk bezig met de bouw van het wellness huisje.
  • Mark is net naar de ZK (zenderkamer) gegaan, hij heeft nog steeds last van zijn hand. Hij is namelijk gevallen toen hij met de groep en Arjuna ging voetballen. Hij kwam lelijk ten val. Er zit een bult op zijn hand en morgen komt de dokter.
  • Laura en Laura maken een heerlijk ontbijtje / brunch. Het wordt een flinke omelet van 6 eieren!

Het bericht vullen we nog aan, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *