Chris weigert slaapplek af te staan

Chris weigert slaapplek af te staan

De slaapplek van Chris is momenteel in de oude werkschuur van Patrick. Dit omdat hij zo meer en vooral beter van zijn nachtrust kan genieten. Mark en Wilco willen Le Luifel uitbreiden en hebben de schuur voor ogen om daar de friettent in te bouwen. Maar dat ziet Chris niet zo zitten als de mannen met hem het gesprek aangaan.

Wilco concludeert dus dat ze eerst Chris eruit moeten stemmen, voordat je eruit gaat? Waag een poging antwoordt Chris, probeer het maar op die manier. Het is gewoon nee. Maar jij kan toch niet beslissen dat dat huisje van jou is vraagt Wilco zich af. En Mark oppert het om in het centraal te houden om een motie in te dienen. Maar Chris houdt voet bij stuk, het is gewoon nee. Bij de stemming kun je gewoon mijn ding doen. Mark vindt dat Chris zich een beetje buiten de groep stelt op deze manier. Volgens Chris kunnen de heren niets verzinnen zonder iemand daarmee te schaden. We gaan het wel voorstellen in de groep gaat Wilco verder. Je bent nu aan het ownen. Ik ben duidelijk ik zeg nee en ga niet weg. Op deze manier kan ik goed mijn werk blijven doen en je moet goed uitgerust zijn. Dat is goed antwoordt Wilco, dan gooien we Le Luifel dicht en hebben we niet meer te vreten. Toon je ware aard maar zegt Chris en Wilco vindt dat Chris niet in een groep kan leven. Volgens Chris heeft hij nooit het woordje tijdelijk horen vallen toen hij in de werkschuur trok. Mark en Wilco benadrukken dat dat dus wel zo is. Pleur hem maar lekker dicht zegt Chris en hij gaat weer de loods in. Misschien moeten we dat dan maar doen concludeert Mark. Er valt toch niet te praten met die gozer, er is geen onderhandeling mogelijk. Volgens Wilco loopt hij op alles te mauwen en dit moet serieus de groep ingegooid worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Tineke vd brink at 18:39

  Ik sluit me bij de meeste van de boven staande mensen aan die hier boven iets geschreven hebben. Wat een smerige walgelijke meest vervelende tuinkabouters is die Wilco toch. Ik ben al een keer eerder vreselijk boos geweest met de kwestie Patrick , Patrick had kuren maar hij had die rot vent haar fijn door ik snap echt niet dat hij er niet uit gestemd word en dan moeten ze hem op sluiten het is een gevaar voor de buiten wereld. En ik heb ook al eerder geschreven dat mark een grote meeloper is wat een gluipig ventje is dit ook. Nee het lukt ze nooit om iets normaals op te zetten daarin utopia. Wilco rot op.

 2. Sylvia at 18:35

  Wat ik nu steeds maar niet snap is dat diegenen die de herrie veroorzaken ‘snachts gewoon lekker in de loods kunnen blijven slapen. Laten ze die lui die de hele nacht liggen te wippen en herrie maken eruit kieperen. Gaan zij maar ergens buiten in een hok liggen!! Ben er zo klaar mee dat zij eigenlijk de boel saboteren en hun gang kunnen gaan.

 3. Dusss at 18:10

  Nu het toch een kopie van de buitenwereld is, stop er wat jihadisten in en laat ze daar maar een kalifaat stichten binnen utopia.

  • Dusss at 18:13

   Stop er ook wat downies in, want die werken harder dan de gemiddelde utopiaan. En tegenwoordig zie je steeds meer restaurantjes waar deze mensen aan de slag zijn en het nog goed doen ook. Kunnen de utopianen zelfs wat van leren.

   • anneke at 20:03

    Ik denk dat als ze de mensen met down er in doen, wordt er door hun niet meer gewerkt en dat de mensen met down al hun werk moet over nemen dus worden ze misbruikt op werk gebied

 4. Victoria at 16:35

  Wilco is een walgelijke rat én een grote dictator. Hij speelt de baas maar is het niet. Mark is meeloper. Chris heeft groot gelijk: op je strepen blijven staan, anders loopt De Rat over je heen. Hij waant zich superieur. Hoogmoed komt voor de val…

 5. Marja at 14:10

  Wilco wil zijn zin weer doordrijven en mark is de meeloper. Wilco slaapt zelf toch ook niet in de loods. Altijd moet iedereen maar uit de weg als Wilco weer want in zijn hoofd krijgt

  • Helmie at 14:37

   Jammer??? Ik heb het vermoeden dat die lui daar meer weten als wij denken want tot nu toe lees ik een heleboel op FB over die lui in die loods.. Ook dat zij zelf op FB actief zijn… Hoezo géén contact met de buitenwereld????

 6. joke at 13:51

  oke utopia er zijn weinig mensen die wat doen ja meningen geven en over anderen roddelen er uit met die nietsnutten kan je niks mee en wilco tja wat moet je daar van zeggen een arrogante lul die denkt dat die de baas is , is er niemand die hem over het hek kan schoppen gewoon mensen binnen houden die belangrijk zijn voor de samenleving en de rest eruit. ook die geile wijven weg er mee lopen alleen maar te kwijlen achter hun kerel aan naomi en collinda opzouten met dat spul en dan maar eens goede plannen op papier en het opnieuw proberen zo niet dan maar weg met utopia

 7. anneke g at 13:23

  In het slaaphok van Chris kwam toch de B&B of heeft Wilco dat ook weer veranderd omdat hij daar samen met Mark zijn friettent daar wil hebben kunnen ze niet die friettent in de loods doen, ze wilden het eerst tegen de loods, dan hoef je geen oven te kopen die zijn er binnen genoeg
  Ik denk dat Laura hier ook niet blij van is ze gooien haar plannen elke keer in de war als ik Laura was stemde ik niet voor de friettent in waar de B&B zal komen die Wilco vind maar dat iedereen voor zijn idee moet wijken dan gooi hem toch dicht en zo als hij zegt dan vreten we niet meer je kan ook eten zeggen en voor die paar keer dat je open bent (jullie zijn zelf de grootste afnemers)
  Die Wilco wil iedereen maar over het hek pleuren waar iedereen gewoon door de poort kan lopen hij heeft gewoon geen respect voor zijn mede bewoners zijn wil is wet en dan wil hij dat iedereen met respect elkaar om moet gaat nauw Wilco begin eerst eens bij jezelf
  Als hij zich verveeld omdat hij wil bouwen en er valt niks meer te verbouwen omdat er geen geld meer is kan je altijd nog weg lopen en van mij mag je door de poort lopen ze hoeven je niet over de hek te pleuren

 8. Helmie at 13:18

  Inderdaad Wilco de dictator, vreselijk zeg nu probeert hij weer ZIJN ZIN te krijgen om Chris uit zijn slaapplaats te krijgen voor zijn eigen ding en die van Mark!!

 9. lida nagtegaal at 13:09

  Ja hoor wilco de dictator heeft weer iets bedacht waar mark die klaploper weer in meegaat, weer moetiemand het veld ruimen omdat alles moet wijken voor de heren. Iedereen moet in hun voetsporen volgen zo niet gaan ze je het leven zuur maken, en zeggen dat je niks voor de groep over hebt. Ga gewoon op je eigen plek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *