Familiebezoek voor Naomi

Familiebezoek voor Naomi

Familiebezoek voor Naomi! De eerste keer bezoek in haar Utopia carrière, 3 uur lang mag ze genieten van haar familie. Laura en Laura ondersteunen Naomi die erg zenuwachtig is. En dan is het zover, haar familie komt het terrein op gelopen. Uiteraard ontvangt ze hun hartelijk en de traantjes vloeien al snel. Vervolgens volgt er een voorstel rondje en loopt het gezelschap richting de loods. Haar ouders, zusjes, vriendin en hondje is mee gekomen, gezellig! En het is extra feest want de moeder van Naomi is jarig! De ouders van Naomi hebben van alles mee genomen. Een lekkere taart met verschillende foto’s. Eerst geeft Naomi nog een rondleiding en vertelt vol trots dat ze vanmorgen de hele loods heeft schoongemaakt. Ondertussen geeft Naomi nog een cadeautje aan haar moeder die 43 is geworden. Daarna gaat het gezelschap naar de keuken, ze hebben van alles te eten mee genomen. Met onder andere 3 pannen soep! Als iedereen voorzien is van koffie worden er cadeautjes aan Naomi overhandigd. Een spaarpotje met 75 euro voor in de gouden pot, sokken, ondergoed en kleding. Het beloofd gezellig te worden! Ook komen er nog oudere mensen binnen voor een aantal leuke uurtjes binnen Utopia. Chris zal rondleidingen geven en Laura vermaakt de ouderen. Het was een kleine miscommunicatie, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken!

Naomi wacht vol spanning

Naomi wacht vol spanning op bezoek

Ouderen arriveren in Utopia

Ouderen arriveren in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Helmie at 09:23

  Laura verteld aan de oudjes die op bezoek zijn in de loods dat ze in d ouderenzorg werkt!!! Daarna zegt ze ook nog eens dat ze in de verpleging werkt… Moet niet gekker meer worden met die omhoog gevallen Laura.. Ze werkt in de spoelkeuken en poetst bij de ouderen heb ik begrepen!!!

 2. maria at 19:13

  Natuurlijk is het altijd fijn als de familie op bezoek komt.Frappant dat naomi nu ineens vroeger op kan staan en de slaapkamer op kan ruimen.Ze is zelfs in de keuken bezig geweest.( en durft nog te vertellen..ik heb de hele loods schoongemaakt) Het is jammer dat ze het normaal niet doet en alleen maar bezig is met gio.Het zou haar ook sieren als ze de ouderen even gedag had gezegd en desnoods gebak had aangeboden ,(er was nl genoeg overgebleven).En al helemaal omdat men daar vergeten was dat de ouderen vandaag kwamen en dus er niet op gerekend had ivm koffie of eten.Ik wil overal liever niet te diep op in gaan. Maar een ding stuit me echt tegen de borst hoe de vader van naomi reageerde toen hij een cd van Mark (denk wel sarcastisch bedoelt van hem) van isa aangeboden kreeg. Zijn gezicht sprak boekdelen ..maar zei ook nog die kunnen we wel als onderzetters gebruiken! en zei nog meer…Ik denk dan ..waarom reageert die vader zo!Of weet hij wel dat zijn dochter eventueel als speeltje gebruikt word?!Maar daar heeft isa natuurlijk niks mee te maken toch?Maar naomi kan weer even teren op dit bezoek en maar zien hoe het verder verloopt. Een ding nog…volwassen moet ze nog worden!

 3. anneke at 15:59

  Ik dacht dat de mensen die op bezoek kwamen niks mee mochten nemen wat kleren betreft en eten de doeners van de niet doeners moet toch niet mogen heel wat van de niet doeners te zeggen maar wel van ze eten maar waarom moeten ze er allemaal bij laat ze even alleen zijn met haar ouders daar heeft ze jullie niet bij nodig

 4. Marja at 14:16

  Wat nou kleine miscommunicatie. De ouderen hebben 2 uur voor het hek moeten wachten en hebben het steenkoud. Geweldig geregeld!!! Naomi verteld aan haar bezoek dat ze de loods heeft schoongemaakt, heeft ze er ook bij verteld dat dit de eerste en waarschijnlijk ook de laatste keer is dat ze dat doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *