Chris krijgt volop steun

Chris krijgt volop steun

Chris krijgt volop steun nadat hij het er niet mee eens is dat hij zijn slaapplek moet verlaten voor de verbouwingsplannen voor Le Luifel. Chris is echt niet van plan om zijn rustige slaapomgeving zomaar te verlaten. Gelukkig krijgt hij veel steun van een aantal bewoners.

Zo zoeken Laura en LauraB hem op en gaan in de nu nog slaapkamer van Chris even het gesprek aan. De Laura’s snappen Chris volledig maar uitbreiden is ook wel noodzakelijk, wel moeten er oplossingen gevonden worden. Bovendien kan het niet in de “slaapkamer” van Chris aldus Laura, haar B&B moet ook ergens komen. En bovendien is dat ook besproken in een centraal. LauraB benadrukt dat hij zich niet druk moet maken, we gaan een oplossing zoeken!

Ook Tineke staat volledig achter de tuinman, ze vind het ook erg belangrijk dat hij zijn nachtrust krijgt. Zij willen jou er uit hebben voor Le Luifel, dan moeten zij ook maar een oplossing zoeken. Chris vindt het fijn om te horen, volgens hem ligt het er gewoon aan dat Wilco bezig wil blijven. Hij wil altijd maar blijven bouwen, zij moeten een oplossing voor hun probleem zoeken. Ik heb me al vaak genoeg aangepast!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:39

  als hun een plek willen hebben voor uitbreidingen , voor de luifel , pakken ze maar , het welnis huisje van collie , want die welnis komt toch niet van de grond , met die prijzen van collie , komt niemand meer , dan gaan ze toch liever naar iemand, die er verstand van heeft, en de papieren heeft voor dit werk , mensen hebben geen zin om voor extra blessures te gaan betalen die hun mischien aan brengen , met verkeerde handelingen , je bent met een lichaam bezig en die readings kun je ook in de oude gym geven , daar heb je geen extra ruimte voor nodig , zet er een tafel neer met stoelen , en doe je ding .
  wat kun je doen , welnis van collie veranderen als een uitbreiding voor de luifel , en het huisje van nicole , gebruiken voor b en b , schuur voor chris . deel alles met elkaar . de 1 maakt het , en de ander gebruikt het , delen dus met andere . scheelt in geld , en alles is toch voor de BV utopia en laat bepaalde dingen wat met strenge hygiene varen , daar krijgen ze toch geen groenlicht , ze vergeten de instantie s en warenwet . en de strenge regels waar hun aan moeten houden . jullie moeten gaan nadenken over wat kan in utopia en wat niet kan , niet eerst doen , dan kijken of het kan , nee eerst kijken of het kan en mag volgens de wettelijke normen , en dan een bedrijfsplan maken , over hoe en wat er gebeuren moet om dit mogelijk te maken .

 2. mac van nol at 16:47

  En daar zijn ze weer het duo Laura en Laura ,eerst staan ze Chris uit te maken voor alles en nog wat .
  En nu zijn ze weer 6 handen op een buik met Chris,ra ra hoe kan dat

 3. Hannah at 14:20

  In een mum van tijd stond er een grote gym, dan is het toch een kleine moeite om een kleine ruimte te maken waar een bed kan staan? Er is kennelijk behoefte aan aparte slaapplaatsen, dus was het idee, in het begin van Utopia, zo gek nog niet om er een “smurfendorpje” van te maken met aparte huisjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *