X

Houdt Bas geld achter?

Bas heeft gisteren stiekem geld gepikt uit de kassa van Le Luifel. Gio had namelijk zijn kaasoufle gepakt waardoor Bas nog even terug moest om er een te bakken. Daar ontdekt hij dat de kassalade onbeheerd ligt. Hij deed deze vervolgens open en ontdekte een hele hoop geld. Snel pakt hij er een biljet van 20 euro eruit en stopt deze in zijn zak. En ik had nog veel meer kunnen pakken, maar ik doe het niet zegt Bas in zichzelf. Vervolgens komt Mark en vraagt sarcastisch of hij weer geld aan het pikken is. Bas praat er een beetje overheen maar vandaag denkt Mark dat er toch iets aan de hand is. Hij stapte op Bas af om hem eens uit te horen. Even een zakelijke vraag begint Mark, hoeveel geld heb je nog van LauraB over? Bas antwoordt dat hij nog 250 euro heeft. En dan even iets anders gaat Mark verder. Waarom heb je twintig euro in je pakje sigaretten zitten? Bas mompelt iets dat hij fooi heeft gekregen… Zal Mark er nog achter komen dat het anders zit?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Reacties (13)

  • volgens mij is Bas in gehuurd door John de Mol, welke gozer loopt zo in zichzelf te lullen
    ik heb zo mijn bedenking vind het niet normaal, en als het niet zo is, dan er uit, het is niet eerlijk
    tegenover die anderen.

  • Als iemand zoiets doet kun je er niet meer van op aan, dan moet hij weg, eruit gezet worden, of hij wil of niet.

  • Raar dat Mark nu wel reageert. Destijds met Charlotte en Laura A, hielp hij ze mee om te sjoemelen
    met geld!

    • Tja, ik denk dat Mark in de loop der tijd iets wijzer is geworden, c.q. zijn pappenheimers we kent. Hij zit nu langer in Utopia als toen en was (dacht ik) destijds pas of nog geen beheerder van de kas.

  • bas moet opzouten hij steelt als de raven hij is echt niet te vertrouwen die gladjanis bah vies ventje

  • Wat is niet goed in het hoofdje van die Bas.Die geeft zijn oma gewoon schande .Weg er mee.eerst ander afluisteren nu dit.Ik vind hem niet mee leuk.Hij kan verder met Patricia Paay.

  • Die kereltje is echt dom .Hij weet dat er overal camera.s hangen en dan toch die lange vingers niet thuis houden.Volgens mag je Utopia alleen in als je een zwaar gestoord persoonlijkheid hebt.

  • alllemaal in opdracht van John de Mol om de kijk cijfers want die blijven dalen

  • Dom van Bas.maar mark is zelf de grootste sjoemelaar en vergeet Gio niet, die maar van alles kan bestellen

  • Stelen van je vrienden en dan ook nog liegen als je wordt betrapt. Dit kan echt niet, weg met deze onbetrouwbare gast.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings