X

Volgens Nicole wordt Bjorn genomineerd

Vannacht hadden Bjorn en Ivan weer een kleine ruzie. Zelfs laat in de avond ging het niet lekker tussen de twee.

Vannacht was Ivan namelijk bezig om een brief naar huis te schrijven op de laptop. Eerder stuurde hij Cees al weg, omdat Ivan zich helemaal op de thuiscommunicatie wil concentreren. Als hij de laptop een momentje onbewaakt laat, schuift Bjorn erachter. Terecht, vindt Bjorn. Hij heeft Ivan een hele tijd de ruimte gegeven en van had de laptop om 12 uur aan Bjorn beloofd. Dus hij speelt volgens de regels, vertelt hij tegen Cees die Bjorn toch even komt waarschuwen. Ivan werd kwaad, en schold Bjorn uit voor parasiet. Ik ben nog niet klaar! Nicole hoort het en stelt Ivan wat gerust. Maak je niet zo druk, hij kan niet in je hoofd kijken he. Laat het gewoon lekker, ik weet zeker dat Bjorn op de bank komt deze maand. Wat denken jullie zal Nicole gelijk krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Reacties (23)

  • Ik heb het idee dat Bjorn op de bank komt vanwege dat Ivan meer vriendjes heeft dan Bjorn binnen utopia en anders l*lt hij de andere wel om wie zeker Bjorn erop zet dat zijn Ivan en zijn vriendinnetje omdat zij zelf niet na kan denken dat doet hij wel voor der ,en ik hoop dat Bjorn al zijn 3 stemmen op Ivan zet zo dat hij ook op de bank komt .
    De mensen die thuis mogen stemmen geven Ivan ook wel 1 stem dat zal een strijd worden met die twee en Cees krijgt ook stemmen van de Utopianen als van thuis

  • Bjorn is niet perfect maar hoe Ivan tekeer gaat is zeker niet normaal. Degene met de grootste..... heeft in zijn ogen altijd gelijk. Bjorn mag blijven . Stuur Ivan,Rob en Stef maar naar huis.

  • Ik heb Ivan en Nicole altijd hoog in het vaandel gehad maar zoals de laatste tijd kunnen ze beter naar huis gaan.
    Bjorn is goed bezig maar hij is te netjes en dat wordt in Utopia niet gewaardeerd ke moet vies lui en een grote bek hebben want dan ben je tof.
    Wat een zootje de laatste tijd.

    • Hoe goed Bjorn het ook probeert het is nooit goed voor Ivan hij vind zich zelf zo goed.
      Ik vind dat Bjorn zich 1 keer moet terug trekken om te kijken of hij het alleen kan, die Ivan als hij het beter kan moet hij het doen

  • Verschrikkelijk hoe maak je iemand geestelijk kapot ,daar is Ivan mee bezig met dat leeg hoofd soldaatje! En Bjorn daar kunnen hun beide niet aan tippen wat zijn die twee slecht,ik hoop dat die leeghoofd soldaat haar koekkie van eigen deeg nog krijgt van haar monster....en dat die andere inwoners een beetje eerlijker zijn en zien war ze Bjorn aandoen ze zijn toch niet blind! en de mensen buiten hoog stemmen op Ivan en dat domme blondje....

  • Wat ik niet snap is dat de andere bewoners niet reageren op de agressie van Ivan. Als er zo'n figuur in je omgeving leeft, dan roep je zo iemand toch eens goed tot de orde?!
    Of zijn dat nou de mensen die doorlopen, of een filmpje met hun telefoon maken, als iemand onschuldig wordt aangevallen door een ander (crimineel)? Allemaal van hetzelfde kaliber, bang en laf......

  • Misschien wel , maar vind het niet terecht. Niemand is volmaakt maar waarom verwacht ivan dat vaak wel in dit geval van Bjorn. Ik hoop echt dat Ivan ook op de bank komt want ik vind wel dat hij het verdient. Vooral door zijn agressief gedrag dat vaak niet leuk eindigt.Men zegt dat hij de baas wil zijn daar en eerlijk gezegd lijkt dat er steeds meer op.Zou Bjorn achter de laptop gezeten hebben en dezelfde situatie zijn geweest....hoe had hij dan gereageerd? De meesten weten het antwoord denk ik wel. Dus Ivan op de bank!!!!!

  • Hoor net onze Ivan ( die toch zo n hekel had achter iemands rug om te praten) weer zielig doen en de boel verdraaien ivm dat Bjorn het recht ( afspraken daarover) heeft om de laptop mag gebruiken. Hij zei Bjorn rekening moest houden met ivan omdat hij brieven aan het schrijven was naar zijn familie. Maar Bjorn wist niet eens dat hij die aan het schrijven was. Terwijl hij tegen Cees eerder zei dat Bjorn dat niet wist, maar naar zijn mening dat moest weten. Hoe kromme geest kun je dan hebben Ivan.

  • Natuurlijk komt Björn niet genomineerd, een beetje logische nadenkend mens weet en ziet dat Ivan de agressieve persoon is en allang weg had moeten zijn uit utopia, maar ja de meeste zijn volgens mij bang voor die vent en Björn niet en dat dat de koning niet hebben hij wil dat zijn onderdanen naar hem luisteren. Ik snap echt niet wat Nicole bezielt , of is ze zomaar de vernederingen van een tijd geleden vergeten nou ik niet. Ivan doet zich prachtig voor op de utopia marketentsters maar het is een wolf in Schaaps kleding.

  • Minder alcohol in utopia, meer alcohol in cees. Wordt ie misschien lekker los van.

  • foeifoei, Björn, je weet toch wel dat je KING de Verschikkelijke niet mag storen als hij weer eens bezig is op de computer, je leert het ook nooit.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings