Volgens Nicole wordt Bjorn genomineerd

Volgens Nicole wordt Bjorn genomineerd

Vannacht hadden Bjorn en Ivan weer een kleine ruzie. Zelfs laat in de avond ging het niet lekker tussen de twee.

Vannacht was Ivan namelijk bezig om een brief naar huis te schrijven op de laptop. Eerder stuurde hij Cees al weg, omdat Ivan zich helemaal op de thuiscommunicatie wil concentreren. Als hij de laptop een momentje onbewaakt laat, schuift Bjorn erachter. Terecht, vindt Bjorn. Hij heeft Ivan een hele tijd de ruimte gegeven en van had de laptop om 12 uur aan Bjorn beloofd. Dus hij speelt volgens de regels, vertelt hij tegen Cees die Bjorn toch even komt waarschuwen. Ivan werd kwaad, en schold Bjorn uit voor parasiet. Ik ben nog niet klaar! Nicole hoort het en stelt Ivan wat gerust. Maak je niet zo druk, hij kan niet in je hoofd kijken he. Laat het gewoon lekker, ik weet zeker dat Bjorn op de bank komt deze maand. Wat denken jullie zal Nicole gelijk krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Maria at 10:58

  foeifoei, Björn, je weet toch wel dat je KING de Verschikkelijke niet mag storen als hij weer eens bezig is op de computer, je leert het ook nooit.

 2. Tineke at 17:35

  Natuurlijk komt Björn niet genomineerd, een beetje logische nadenkend mens weet en ziet dat Ivan de agressieve persoon is en allang weg had moeten zijn uit utopia, maar ja de meeste zijn volgens mij bang voor die vent en Björn niet en dat dat de koning niet hebben hij wil dat zijn onderdanen naar hem luisteren. Ik snap echt niet wat Nicole bezielt , of is ze zomaar de vernederingen van een tijd geleden vergeten nou ik niet. Ivan doet zich prachtig voor op de utopia marketentsters maar het is een wolf in Schaaps kleding.

 3. maria at 15:10

  Hoor net onze Ivan ( die toch zo n hekel had achter iemands rug om te praten) weer zielig doen en de boel verdraaien ivm dat Bjorn het recht ( afspraken daarover) heeft om de laptop mag gebruiken. Hij zei Bjorn rekening moest houden met ivan omdat hij brieven aan het schrijven was naar zijn familie. Maar Bjorn wist niet eens dat hij die aan het schrijven was. Terwijl hij tegen Cees eerder zei dat Bjorn dat niet wist, maar naar zijn mening dat moest weten. Hoe kromme geest kun je dan hebben Ivan.

 4. maria at 14:48

  Misschien wel , maar vind het niet terecht. Niemand is volmaakt maar waarom verwacht ivan dat vaak wel in dit geval van Bjorn. Ik hoop echt dat Ivan ook op de bank komt want ik vind wel dat hij het verdient. Vooral door zijn agressief gedrag dat vaak niet leuk eindigt.Men zegt dat hij de baas wil zijn daar en eerlijk gezegd lijkt dat er steeds meer op.Zou Bjorn achter de laptop gezeten hebben en dezelfde situatie zijn geweest….hoe had hij dan gereageerd? De meesten weten het antwoord denk ik wel. Dus Ivan op de bank!!!!!

 5. Hannah at 14:10

  Wat ik niet snap is dat de andere bewoners niet reageren op de agressie van Ivan. Als er zo’n figuur in je omgeving leeft, dan roep je zo iemand toch eens goed tot de orde?!
  Of zijn dat nou de mensen die doorlopen, of een filmpje met hun telefoon maken, als iemand onschuldig wordt aangevallen door een ander (crimineel)? Allemaal van hetzelfde kaliber, bang en laf……

 6. anna at 13:27

  Verschrikkelijk hoe maak je iemand geestelijk kapot ,daar is Ivan mee bezig met dat leeg hoofd soldaatje! En Bjorn daar kunnen hun beide niet aan tippen wat zijn die twee slecht,ik hoop dat die leeghoofd soldaat haar koekkie van eigen deeg nog krijgt van haar monster….en dat die andere inwoners een beetje eerlijker zijn en zien war ze Bjorn aandoen ze zijn toch niet blind! en de mensen buiten hoog stemmen op Ivan en dat domme blondje….

 7. Rina at 12:28

  Ik heb Ivan en Nicole altijd hoog in het vaandel gehad maar zoals de laatste tijd kunnen ze beter naar huis gaan.
  Bjorn is goed bezig maar hij is te netjes en dat wordt in Utopia niet gewaardeerd ke moet vies lui en een grote bek hebben want dan ben je tof.
  Wat een zootje de laatste tijd.

  • anneke g at 12:43

   Hoe goed Bjorn het ook probeert het is nooit goed voor Ivan hij vind zich zelf zo goed.
   Ik vind dat Bjorn zich 1 keer moet terug trekken om te kijken of hij het alleen kan, die Ivan als hij het beter kan moet hij het doen

 8. ah at 12:23

  Bjorn is niet perfect maar hoe Ivan tekeer gaat is zeker niet normaal. Degene met de grootste….. heeft in zijn ogen altijd gelijk. Bjorn mag blijven . Stuur Ivan,Rob en Stef maar naar huis.

 9. anneke g at 12:21

  Ik heb het idee dat Bjorn op de bank komt vanwege dat Ivan meer vriendjes heeft dan Bjorn binnen utopia en anders l*lt hij de andere wel om wie zeker Bjorn erop zet dat zijn Ivan en zijn vriendinnetje omdat zij zelf niet na kan denken dat doet hij wel voor der ,en ik hoop dat Bjorn al zijn 3 stemmen op Ivan zet zo dat hij ook op de bank komt .
  De mensen die thuis mogen stemmen geven Ivan ook wel 1 stem dat zal een strijd worden met die twee en Cees krijgt ook stemmen van de Utopianen als van thuis

 10. Toet at 11:55

  Alsjeblief stuur Nicole en Iwan weg .Vreselijke mensen.De rest mag blijven .Zeker Björn en Bas.Kees vindt ik een aanwinst .Alleen wat minder klagen.

  • ellen at 12:01

   Cees is gewoon een zeldzaame zeikert en moet eruit. Als ik in utopia zat en cees kwam elke dag aan mijn hoofd zeuren om die dingen was hij allang van mij geweest. Had hem echt zijn plek gewezen. Ivan moet alleen zijn haantjes gedrag aanpassen

  • anneke g at 12:31

   Ik vindt dat de thuis stemmers toch 1 of 2 of 3 punten moeten kunnen geven b.v.b. Ivan 3 Nicole 2 en noem maar iemand 1 punt
   Wie is het daar mee eens

    • Hannah at 14:01

     @ Anneke g, dat is ook een goed idee, of dat de drie bewoners bovenaan de genomineerdenlijst, van de thuisstemmers, elk drie stemmen krijgen.
     De kijker moet sowieso meer invloed hebben op het stemmen.
     Zo ben ik bang dat Ivan minder stemmen van de bewoners zal krijgen dan Bjorn, om de simpele reden dat ze bang voor hem zijn. Door de kijker dan serieus te nemen, waarvan velen een afkeer hebben van Ivan, zal hij ook daadwerkelijk eens op de bank komen!

 11. MarieJoan at 11:41

  Inderdaad, niemand durft Ivan te nomineren.
  Ik hoop dat Ivan en Nicole er zo gauw mogelijk uitgaan, lijken wel de beheerders van Utopia.
  Zijn te sfeerbepalend, en die Nicole snap ik helemaal niets van, heeft geen eigen mening meer.

 12. Tony at 11:38

  Het wordt hoog tijd, dat King Arthur genomineerd wordt !! Wat een kwallebak zeg !!
  Een beetje de moraalridder uit te hangen………

 13. Maria at 11:13

  Och, arme Ivan, moeten ze nou ook nog eens in z,n hoofd kunnen kijken of het wel mag dat iemand anders de computer mag gebruiken, wat een BITCH is die Nicole toch aan het worden, waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet, nou dat is zeker waar, en Ivan hou toch eens op met dat gekakel van jou, ga naar huis en ga zo om met je familie zoals je met Björn doet, je moeder laat je alle hoeken van de kamer zien, en terecht.
  Wat Björn aangaat, die vind ik steeds aardiger, hoop dat hij tot het einde blijft.
  En Nicole, ga lekker met Ivan mee, leer je hem nog beter kennen denk ik, ik denk dat je moeder hier ook niet staat te springen wat jij allemaal doet, je bent zo veranderd dat ze jou misschien helemaal niet meer herkennen.

  • anneke g at 12:27

   De laptop is van iedereen alleen als Ivan der aanzit mag niemand erop dus de hele dag niemand want als je soms naar de beelden of foto’s bekijkt zit hij er aan.
   Maar sinds wanneer mag je met het thuis front op de computer of laptop want ik heb ook het idee dat er ook wel eens gebeld wordt naar huis , ze zitten vaak aan de telefoon

 14. Anja at 11:12

  En dan dat uitschelden, bah, ivan de verschrikkelijke, iedereen is bang van hem, ze durven hem niet te nomeren,zijn op een paar na allemaal bang van hem.

 15. Wil at 11:08

  Nee Nicolle, Ivan hopelijk, hij is alleen maar op ruzie uit, Walgelijk gewoon hij denkt echt dat hij de King is, walgelijke man, eruit !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *