Bas wil de kas een ander doel geven

Bas wil de kas een ander doel geven

Bas heeft een idee rondom de huidige kas in Utopia, hij wil het plastic gebouw een ander doel geven.Want sinds kort zijn er nieuwe eendjes in Utopia. Bas heeft eerder eendeneieren laten komen en de kippen hebben ze uitgebroed. De kleine diertjes worden groot en nu hebben ze onderdak nodig.De kas is daar wel een mooie plaats voor aldus de dierenvriend. Hij vroeg het gelijk even aan Mark en Gina. Wat vinden jullie van een eendenverblijf in de kas? Er is geen investering nodig. Mark antwoordt dat hij het geen probleem vindt. Er is momenteel toch niemand die wat met de kas doet. Dus hij mag zijn gang wel gaan. En daar is Bas dan ook heel de middag mee bezig geweest. Hij wil naast een eendenverblijf er nog vetplanten, cactussen en een klein vijvertje maken. Kortom luxe genoeg voor eendjes Duck en Face.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *