Bjorn en Ivan spreken met elkaar

Bjorn en Ivan spreken met elkaar

Bjorn en Ivan kunnen het de laatste tijd niet zo goed meer met elkaar vinden. Ivan heeft zelfs gezworen dat hij na een felle ruzie nooit meer met hem zou praten. Echter lijkt het vanmiddag toch anders te zijn want de twee hebben met elkaar gesproken. Wel eens waar op initiatief van Bjorn maar toch is het een stap vooruit! Het is misschien handiger dat we met elkaar praten dat dat we elkaar doodzwijgen zegt Bjorn op het rokersbankje. Ivan antwoordt dat hij geen behoefte heeft aan communicatie op persoonlijk vlak tussen de twee. Zakelijk wil hij gerust met Bjorn in gesprek gaan, maar persoonlijk niet. Ik heb zelden gehad dat ik iemand wil aanvliegen en dat heb ik twee keer gehad aldus Ivan. Bjorn wil toch nog iets kwijt, Ivan heeft hem veel pijn gedaan door zijn uitspraken. Ook zei hei dat Bjorn voor hem dood is. Ivan lijkt het allemaal niet zo bedoeld te hebben, de relatie die wij hadden is dood, niet jij als persoon. En Bjorn wil juist voorkomen dat hun verstandhouding geen invloed heeft op de groep. Ivan lijkt het er ook wel mee eens te zijn, hij wil ook voorkomen dat het verder escaleert. Voorlopig zullen de twee dus enigszins rekening houden met elkaar. Maar twee goede vrienden lijken de twee niet meer te worden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. jolanda at 14:10

  Vind dit niet normaal meer.zit net de stream te kijken.zeg ivan,hij mag blij zijn dat ik zijn strot niet heb afgebeten.dit zijn isse uitspraken. Eruit met die vent.dat de regie dit pik snap ik niet,alles voor de kijkcijfers.word eens wakker die vent spoort niet.hoe hij doe en wat hij zegt,daar wil je toch niet bij horen.regie word eens wakker .

 2. gina at 08:14

  Ivan moet genoeg stemmen krijgen die houden ze steeds in ik denk dat het weer niet wordt ze zijn bang voor hem respect voor bjorn hij heeft slechte school jeugd gehad maar hij slaat zich er Door .Nicole wordt net zo als ivan met haar grille ogen .

 3. Farah at 23:30

  Niets moet!! Als Ivan geen behoefte meer heeft in een vriendschap met Bjorn… then so be it.
  Bjorn moet het gewoon loslaten. Er zijn genoeg medebewoners waarmee hij het wel kan vinden.
  Ivan is er nu klaar mee.

  • Hannah at 14:26

   @ Farah, normale, beschaafde mensen verbreken een vriendschap echt niet op de manier van Ivan hoor!
   Jij bent fan van Ivan, dat is ook helemaal niet erg, daarom verdedig je hem vaak bij reacties van mensen die hem wel kunnen uitkotsen.
   Persoonlijk is hij dood voor mij en zou ik zijn strot wel door kunnen bijten. Oh nee, ik heb vroeger geleerd dat je niet op zo’n manier communiceert! 😉

 4. Tineke at 22:10

  En Ivan maar zeggen dat Bjorn niet kan communiceren…..hij kan er zelf niets van.
  Respect voor Bjorn, veel te goed voor hem.

  • David Brigham at 18:22

   Was het maar zo – steeds komt hij er mee weg (hoezo “zelden”?! denk ie dat we achterlijk zijn?), en deze keer ook weer, vrees ik (de groep is te laf en te kliekerig, ze gaan weer vol op de nieuwkomer Cees, en waarschijnlijk Bjorn en Bas). Bah.

 5. Hilly at 18:05

  Bjorn is weer te goed, had hem toch gelaten, hij weet 2x eerder iemand aan willen vliegen, zn geheugen laat hem in de steek, heeft hij toch even zn zussen nodig, bah wat een nare arrogante man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *