Bas regelt stiekem bokstrainingen

Bas regelt stiekem bokstrainingen

Eerder had Bas al een telefoontje gepleegd naar een kickbokstrainer. Hij wil namelijk wat les krijgen, dit omdat hij een duel met Ivan gaat uitvechten en dan is het wel makkelijk om te weten hoe hij te werk moet gaan. Vanmiddag belt hij nogmaals en dit keer heeft hij meer succes.

Bas belt buiten naar de kickbokstrainer Frits, daar vraagt hij of hij zijn trainer wilt worden. Vervolgens legt Bas uit wat de bedoeling is, er staat namelijk een kickbokswedstrijd op de planning tussen bas en Ivan. Bas is erachter gekomen dat Ivan al een tijd bokst, een jaar of zes.  dat had ik beter eerst kunnen weten voordat ik hem uitdaagde. Ik wil niet dat iemand weet dat ik aan het boksen ben en vooral Ivan niet. De trainer reageert enthousiast, ik vind dat wel leuk! Maar de gewichtsklasse is wel een puntje van zorgen. Bas is namelijk een stuk lichter dan Ivan. Maar Bas maakt dat niet uit. Het maakt ook niet uit als ik verlies maar ik wil het wel overleven! Samen spreken de twee een plan door zodat niemand erachter komt dat Frits een bokstrainer is. Hij zal oude kleren aan doen en tegen de rest vertellen ze dat hij voor de koeien komt. Of voor de geitjes of de stal komt checken. Uiteindleijk zullen ze dan samen naar de gym gaan zodat er geoefend kan worden. Hopelijk heeft Bas wat aan de trainingen van Frits…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:44

  En ja hoor daar is hij weer de stiekemerd , en waar betaald hij het van.
  Als hij het van zijn eigen geld doet hoeft dat toch niet stiekem te doen , hij mag met zijn geld doen wat hij wil.

  • Manon at 22:36

   En ja hoor Anneke, je hebt weer een reden om iets negatiefs over Bas neer te zetten! Als je nou eerst eens goed het verhaal leest begrijp je waarom hij het stiekem doet!!

   • Mjo at 07:00

    Manon,

    Bas wilt niet dat Ivan het weet. Dat lezen we inderdaad. ( Ik althans 🙂 )

    Ondanks dat ik dat wel begrijp waarom, is het voor mij nog altijd stiekem. Hoe men het ook het ook went of keert, of bovenstaand verhaal / beelden wenst uit te leggen.

    Overigens wat ik nergens lees in bovenstaand verhaal en in de reacties, waar betaald Bas die kickbokstrainer Frits van!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *