Zijn Bas en Rob depressief?

Zijn Bas en Rob depressief?

Rob en Bas zochten elkaar vanmorgen op, de twee lijken niet helemaal lekker in hun vel te zitten. Ze lijken wel depressief…

Zo vertelt Rob dat hij de laatste tijd niet echt vooruit te branden is en dat al een tijdje heeft. Bas antwoordt dat hij eigenlijk precies hetzelfde heeft. Gewoon futloos en geen motivatie voegt hij eraan toe. Als er bezoekers zijn voor een markt hebben we wel wat afleiding, maar als ze er niet zijn is dat te merken. Rob merkt op dat als hij op de akker werkt zich daarna vaak wel beter voelt. We lijken wel depressief grappen de twee. Volgens Bas moet doelen opstellen per dag wel helpen. En Rob merkt op dat hij moe is na lange vergaderingen van de BV die gisteren plaats vonden. Deze duurde 5 uur. Volgens Bas is dat allemaal veel te serieus en Rob kan zich er ook wel in vinden. Je moet hier zoveel mogelijk lol maken en serieus zijn wanneer het moet. Anders trek je het niet. Maar andere bewoners helpen ook mee aan hoe de heren zich voelen. Zo merkt Rob dat Cees veel energie kost en Bas heeft daar dan weer geen last van. Hij vindt juist dat Cees wel een goede invloed heeft op de rest van de groep. Bas vertelt zich voornamelijk te richten op Baas Beach en de dieren. Daar krijgt hij dan wel weer energie van, maar het komt ook echt door het weer sluit hij het gesprek af. Hopelijk zitten de twee snel weer goed in hun vel…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maria at 11:51

  Nou Rob, wat let je om de hele dag op de akker te werken, ben je niet zo moe meer en doe je ook nog eens wat nuttigs, graaf een groot gat voor 2 en ga daar eens lekker feestvieren met Stefanie.

 2. Corrie at 11:29

  Halo waarom gaat Bas geen grote keet bouwen? kunnen de jonge lui daarin feest vieren, en kunnen de andere mensen gewoon slapen, en als Cees niet tegen jonge lui kan moet het bejaarde huis in gaan ik ben 67 en ik de jonge lui moeten kunnen feesten want als ze de eigen niet uitleven worden het net van die chagrijnen als Cees

 3. anneke g at 12:11

  Het bankje van Laura en Laura B en later van andere meiden is nu over genomen door de mannen die willen klagen.
  Rob is nu bezig op de akker nadat Cees had gezegd dat hij niks uit voerde, dus hij heeft wel geluisterd naar Cees ondanks hij hem een vervelende man vindt.
  En iedereen heeft wel eens een moeilijke dag dus waarom hun niet.
  Maar wat moet je daar nu de hele dag doen bouwen hoeft niet meer er is genoeg woon of werk ruimte,ik zal me eigen kapot vervelen, en elke keer dat naar elkaar schreeuwen praat eens rustig.

 4. Maria at 11:23

  De sfeer die in Utopia hangt, daar zou ik zelfs depressief van worden, dat komt maar door 1 persoon, laat me raden, ja Ivan. Misschien korter vergaderen en langer werken, dat zou een hoop mensen goed doen, Bas doet in ieder geval z,n best met de beesten, die moet ook gewoon blijven, anders zijn de dieren de dupe als hij weg gaat.
  En Nicole, toen je binnenkwam had je het erover dat je allemaal kleine huisjes of zoiets wilde bouwen, wat let je, ik heb er nog niet veel gezien, je kunt in ieder 1 voor jezelf en die verschrikkelijke vriend van je bouwen, dan kun je daar de rest dat jullie in Utopia zitten verblijven, komt er rust in de tent , zonder die schreeuwbuien en dood verwensingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *