Utopia nieuwtjes 30 juli

Utopia nieuwtjes 30 juli

Het Utopia nieuws van 30 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Naomi heeft vanmorgen de koeien verzorgd, wel een uur te laat… Ze had zich verslapen.
  • Cees was ook alweer op tijd uit de veren, hij was alweer aan de ruim en richtte zich op de was.
  • Arjuna was vandaag voor de laatste keer in Utopia. En dat betekend sporten maar ook afscheid. Ook werden er nog wat statistieken doorgenomen, in totaal is Gabriëlle maar liefst 36.6 KG afgevallen. Een hele prestatie dus! Maar dat was nog niet alles, haar buikomvang was toen ze net begon 136 cm en nu is het 95 cm! Daarna heeft Gabriëlle nog een cadeautje voor de personal trainer. Een gedicht uit de gedichtenbundel die ze voordraagt. Ook heeft Arjuna nog iets voor Gabriëlle, een basketbalring om lekker sportief bezig te blijven. Na wat knuffels is het tijd om te sporten.
  • En er sporten aardig wat bewoners mee, zoveel mensen dat er zelfs 2 groepen gemaakt moeten worden.
  • Naomi heeft klanten voor een fotoshoot.
  • De bewoners staan op het punt om centraal te gaan, ook veel en veel te laat dan afgesproken. Uiteraard zullen we daar nog verlag van doen.

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog aan met updates. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *