X

Vindt Cees Rowena leuk?!

We blikken nog even terug op gisterenavond, wat gebeurde er allemaal nog meer in huize Utopia?

Het ontgaat niemand dat Bjorn en Rowena erg close zijn, zelfs Cees is het opgevallen. Als je alleen was binnengekomen, was die helemaal voor je gegaan zegt Cees tegen Rowena, doelend op Bjorn. Bjorn kijkt een beetje verbaasd, wil je een eerlijk antwoord of een slim antwoord? Rowena antwoord een slim antwoord maar Bjorn geeft liever een eerlijk antwoord. En dat is nee absoluut niet. Cees en Bjorn kibbelen nog even verder en het komt erop neer dat Bjorn Rowena gewoon een bijzonder persoon vindt. Bjorn besluit wel om de vraag terug te kaatsen, zal Cees niet volledig gaan voor Rowena. Als een blok antwoordt Cees. Ondanks mijn leeftijd vraagt Rowena, Cees lacht maar zijn blik zegt genoeg. Hij zou best op Rowena kunnen vallen. Vervolgens lacht Rowena zich suf. We nemen aan dat Cees het sarcastisch en als grap bedoelde.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Reacties (7)

  • Weet je wat mij stoort aan Cees...dat hij gerespecteerd wilt worden omdat hij ouder en wijzer is, Prima!!
    Maar laatst hoor ik hem aan Rowena vragen als ze het koud had...kon hij nl heel goed zien.
    Huh!?

    • Helemaal met je eens gea,hij laat steeds meer zien wie hij werkelijk is...beslist geen nette oudere heer,waarvjevals dochter trots op kan zijn...ik zou mij diep schamen als ik zo'n vader had

  • Tjongejonge wat een negativiteit weer! Cees en Rowena zitten gewoon met elkaar te dollen en niets meer. Op een normale werkvloer/ leefomgeving zie je dat altijd. Misschien dat de vrouwen hier te veel achter de pc zitten!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings