Vindt Cees Rowena leuk?!

Vindt Cees Rowena leuk?!

We blikken nog even terug op gisterenavond, wat gebeurde er allemaal nog meer in huize Utopia?

Het ontgaat niemand dat Bjorn en Rowena erg close zijn, zelfs Cees is het opgevallen. Als je alleen was binnengekomen, was die helemaal voor je gegaan zegt Cees tegen Rowena, doelend op Bjorn. Bjorn kijkt een beetje verbaasd, wil je een eerlijk antwoord of een slim antwoord? Rowena antwoord een slim antwoord maar Bjorn geeft liever een eerlijk antwoord. En dat is nee absoluut niet. Cees en Bjorn kibbelen nog even verder en het komt erop neer dat Bjorn Rowena gewoon een bijzonder persoon vindt. Bjorn besluit wel om de vraag terug te kaatsen, zal Cees niet volledig gaan voor Rowena. Als een blok antwoordt Cees. Ondanks mijn leeftijd vraagt Rowena, Cees lacht maar zijn blik zegt genoeg. Hij zou best op Rowena kunnen vallen. Vervolgens lacht Rowena zich suf. We nemen aan dat Cees het sarcastisch en als grap bedoelde.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 01:21

    Tjongejonge wat een negativiteit weer! Cees en Rowena zitten gewoon met elkaar te dollen en niets meer. Op een normale werkvloer/ leefomgeving zie je dat altijd. Misschien dat de vrouwen hier te veel achter de pc zitten!

  2. Farah at 10:56

    Weet je wat mij stoort aan Cees…dat hij gerespecteerd wilt worden omdat hij ouder en wijzer is, Prima!!
    Maar laatst hoor ik hem aan Rowena vragen als ze het koud had…kon hij nl heel goed zien.
    Huh!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *