Over twee weken komt het eendje terug

Over twee weken komt het eendje terug

Eerder belde Bas al voor het zieke eendje wat per dierenambulance afgevoerd is naar het “vogel ziekenhuis”. Er werd toen vertelt dat het diertje waarschijnlijk een loodvergiftiging zou hebben. Verder ging het goed met het diertje. Vanmiddag besloot Bas weer te bellen om te kijken of er al voortgang is. Maar helaas er is toch wat minder nieuws. De medewerker van het dieren ziekenhuis vertelt dat Face waarschijnlijk een loodvergiftiging heeft maar misschien is het ook een hersenvliesontsteking. De eend krijgt nu medicatie en het lijkt steeds beter te gaan. Bas vraagt vervolgens of Face binnenkort geen bezoek mag hebben van Duck. Duck is namelijk heel de dag zielig aan het doen en in zijn eentje over het terrein aan het zoeken naar Face. Helaas mag het niet zo vertelt de medewerker. Een (mogelijke) hersenvliesontsteking is namelijk besmettelijk.  Bas vindt het jammer maar is van de andere kant blij dat het goed gaat met Face. Wel wordt duidelijk dat alles goed blijft gaan Face over twee weken terug naar Utopia mag. Nu maar hopen dat het diertje snel beter wordt!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Klaverboer at 03:22

  Ik denk gezien de symptomen, dat het de scheve kopziekte is, ook wel hersenvliesontsteking genoemd. Dit kan veroorzaakt worden door muizen/rattengif. Gezien het feit dat er regelmatig ratten in beeld zijn, ga ik er van uit dat de regie bestrijding heeft geregeld, wat misschien tot deze kwaal heeft geleid. Dat er volgens enkele geen dieren meer in Utopia mogen zijn vind ik bespottelijk, maar dat zijn waarschijnlijk de echte dierenvrienden die hun kat binnen houden en 2 keer per dag 5 minuten met hun hond wandelen!

 2. gea at 18:27

  Ik hoop wel dat ze dan eerst even onderzoeken of die vijver wel in orde is, ik las namelijk ook dat de pomp kapot is en dat er ook al dode vissen zijn waarschijnlijk door zuurstofgebrek en misschien ook wel door dat lood.

  • Merel at 00:05

   Heb begrepen dat het om een oud terrein gaat wat daar ligt i.v.m. een voormalig (defensie terrein} Dus er zal zeker lood liggen!!!!Dus aub Bescherm de onschuldige dieren!!! J.D.M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *