Morgen worden Mark en Gina ouders!

Morgen worden Mark en Gina ouders!

We schreven er al eerder over, Mark en Gina willen een levensechte baby huren. Een zogenaamde real care baby, een pop die dezelfde gedragingen heeft als een echte baby. Om alvast een beetje te oefenen dus. Alhoewel andere bewoners zich er negatief over uitgelaten hebben lijken Mark en Gina er helemaal voor te gaan… Morgen worden de twee namelijk “ouders”. Mark heeft namelijk goed nieuws die hij met Gina deelt. Hij heeft een mail ontvangen van de instantie waar de real care baby gehuurd kan worden. Morgen begint het feest definitief! Gina is uiteraard blij met dat nieuws maar wil wel met Mark afspreken dat ze gaan doen alsof het een echt kind is en daarom ook een naam krijgt. Ook Wim zijn hulp wordt ingeroepen want er zal een wiegje gemaakt moeten worden. We zijn benieuwd hoe dit “experiment” gaat verlopen. Zijn Mark en Gina goede ouders? Gaat de baby voor onrust, frustratie en ruzie zorgen? We houden het in de gaten voor je! Niets meer missen van het laatste Utopia nieuws? Volg ons dan op Facebook en Twitter. Zo blijf je volledig op de hoogte!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. merel at 06:55

  Ik heb het vermoeden dat Gina wel degelijk al een moeder is!! En dat de moeder van Gina de oma in dit geval haar groot/brengt/opvoedt. Zover mogelijk althans mogelijk. Kijk terug 1ste bezoek van Gina toen dat meisje haar al mama noemde???? Tijdens het 2de bezoek was ze er al niet er ermee bij!!!Zegt genoeg toch??

 2. Druif at 02:19

  Haha heeft ze wel een babyuitzet . Hetgeen je er in stopt komt er ook weer uit hoor . En dat laat ze merken ook, met veel tamtam. Het levert vast leuke beelden en herry op van de ouders en bewoners

 3. Ann at 20:27

  Haha anneke, geloof je dat??? Ik denk in het begin, en s nachts kan mark het doen.. Dan is de lol eraf voor haar.. Zal me benieuwen of ze dan nog drinkt, want dat zal wel erg verantwoordelijk zijn. Kortom ik denk dat we straks veel mark met die pop zien lopen.. Zij gebruik hem als slaaf en daar geniet ze van

 4. anneke at 19:13

  Dan gaat Gina niks doen dan alleen op de baby passen, ik denk dat dit weer een opgedragen ding is en gesponserd wordt ,en dat huren kost toch ook en was iedereen het er mee eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *