Mark en Gina willen wraak nemen op Bjorn en Bas

Mark en Gina willen wraak nemen op Bjorn en Bas

Een paar dagen geleden hebben Bas en Bjorn een onderzoek in het cordwood gedaan met behulp van een blackligth. Daar hadden toentertijd Gina en Mark geslapen. Bas en Bjorn vonden daar bepaalde vlekken en dat is niet in goede aarde gevallen bij  Gina en Mark. De twee willen wraak nemen. De twee smoezen in de horecakeuken, wat de twee van plan zijn is ons nog niet bekend. Het is een beetje geheimzinnig allemaal. We horen Mark tegen Gina zeggen dat ze beide moeten aanpakken. Ik wil niet zo’n ellende als vorige keer weet je nog. Gina zegt dat ze het gemeen vind. Hij heeft niks gevonden. Hij zei toen weet je het zeker en zei dat we moesten praten gaat Gina verder. Maar jouw maatje doet dus ook mee met dit verhaal zegt Mark. Eigenlijk wilde ik hem sparen omdat hij vorige keer ook zat te janken na dat geintje. Maar hem ook flink aanpakken? Ja antwoordt Gina, ik vind het echt niet tof. Mark knikt jou maatje jou best friend… Daarna gaan de twee weer uit elkaar. Dat de twee iets van plan zijn is een ding wat zeker is. Maar wat is nu de vraag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *