Ivan wil danspasjes aanpassen

Ivan wil danspasjes aanpassen

We gaan nog even terug naar vanmorgen, Bas en Ivan hebben een gesprek gehad over hun danslessen. De heren zaten namelijk al vroeg aan een sigaretje. Ivan vertelt aan Bas op het rokersbankje dat hij iets aan de danspasjes wil doen. Het is een grap en het moet leuk blijven. Op het moment dat ik mijn geliefde ermee kwets, dan is het me dat niet waard voegt hij eraan toe. Nicole is zoals velen weten niet echt blij met de danspasjes. Deze oefent Ivan met docent Natasja. Bas oppert een oplossing, anders doen we het met elkaar. De twee lachen en vinden het toch niet zo’n goed idee. Daar zal Nicole geen probleem mee hebben denkt Ivan. Uiteindelijk besluit Bas een mail te sturen aan Natasja dat de choreografie aangepast moet worden. En daarmee eindigt als het goed is de jaloezie tussen Ivan en Nicole. Probleem opgelost zullen we maar zeggen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anna at 08:14

  Jaloezie is heel erg maar het betekend dat Nicole heel onzeker is en misschien zelfs een minderwaardigheids complex heeft en dat is al erg genoeg…..Maar ik neem mijn petje af voor Ivan dat hij zijn danspasjes wil aanpassen omdat hij Nicole geen pijn wil doen,een mooi gebaar van hem! En die twee zijn niet mijn vrienden maar ik heb wel begrip voor haar en hem…..En nu hoeft Nicole natuurlijk niet het danseresje voor snol uit te maken daar mag ze wel haar excuus voor aanbieden het is HAAR onzekerheid!

 2. Mieke at 05:52

  Ik kan Nicole ook wel begrijpen, die danslerares vind het zelf ook wel lekker zo te zien, en ze moedigt Ivan steeds verder aan, ze geniet ervan.
  Ik ben zelf helemaal geen jaloers type maar toen ik laatst de dansoefening zag dacht ik ook “Wat is dit”

 3. Manon at 16:52

  Schei toch uit! Zou jullie reacties wel eens willen horen als het jou vriend was! Kom op zeg.. jullie reageren enkel zo omdat het over ivan en nicole gaat! Totdat je eigen vent aan de billen van een andere vrouw moet zitten, durf te wedden dat 9 van de 10 vrouwen hetzelfde reageert als nicole..

  • Hyl at 17:34

   Ach, kom nou toch, als dat niet kan tijdens een dans, heb je de professionals weleens gezien,? Die worden op veel plaatsen aangeraakt tijden de dans.

 4. Anja at 14:50

  Wat een jaloezie, als je dat in een relatie niet kan hebben, waar begin je dan aan?
  Er gebeurt niets byzonders, dit is gewoon een leuke dans,
  En Nicole vind de lerales een snol?????? Hoe kan ze dat zeggen,
  Heel lelijk van haar, benbenieuwd of de lerares nog terug komt

  • Corrie at 11:59

   Dat mokkel staat wel lekker tegen Ivan op te rijden,als jij dat leuk vind in je relatie, dan moet je je af vragen of je wat te kort komt

 5. Ann at 14:13

  Nou anneke, eigenlijk kan ik het wel begrijpen van haar, ben totaal geen fan van nicole,en ik ben ook niet jaloers, maar als mijn man dit zou doen zal ik ook niet leuk vinden.. Ook vind ik dat die “danslerares” hem ook behoorlijk uitdaagt, zal toch eerst tango zijn, of heb ik dit verkeerd begrepen

 6. anneke at 13:04

  Wat ook een jaloers mens zeg ,ze gaan niet met elkaar naar bed het is maar een dansje .
  Anders moeten ze een paar mannen mee nemen en dan gaat zij daar mee dansen, wat is jalozie ook erg .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *