Één minuut stilte voor Parijs in Utopia

Één minuut stilte voor Parijs in Utopia

De bewoners gingen om 12:00 even bijeen zitten om stil te staan bij de aanslagen in Parijs. De bewoners houden net als andere mensen één minuut stilte uit respect voor de nabestaanden, slachtoffers en deze gruwelijke daad. Zodra de één minuut voorbij is zegt Benjamin dat hij niets op kon schrijven, hij werd er een beetje leeg van dus het lukte niet. Ook Nicole uit haar ongenoegen over deze actie. Ze vind het een lastig iets en hoopt dat ze als Nederland een standpunt te nemen. In plaats van mee te lullen met de rest van Europa. Ik hoop dat we respectvol met elkaar omgaan en niet massaal naar de PVV rennen. Benjamin denkt dat de kracht in liefde zit en saamhorigheid en niet bang zijn voor elkaar. Als we bang worden gaan we naar de klote. Ivan benadrukt dat het niets met het geloof te maken heeft. Het zijn een stel idioten debielen die gehersenspoeld zijn. Het geloof Islam wordt gebruikt om hun gedrag goed te keuren. Maar dat heeft er niks mee te maken. Niet alle moslims moeten onder één kant geschoren worden. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet de Islam is waar ik zoveel van hou. Dit is het absoluut niet. Volgens Cees wordt de haat er al vroeg in gebracht. Volgens Ivan wordt de propaganda steeds groter en beter. Rowena vind het hitler praktijken… en niet veel later volgt er een streamlock. Als er weer beeld terug is wordt er nog verder over gesproken. De bedoeling is angst zaaien dat is de bedoeling. En de ramp wordt nogmaals doorgesproken. De bewoners vinden het doodeng, droevig maar staan er wel bij stil. Gelukkig zijn er meer goede dan slechte mensen besluit Benjamin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joze at 14:29

  Nicolle zegt: “Ik hoop dat we respectvol met elkaar omgaan”.
  Nou, dan wordt het tijd dat de utopianen zelf eerst eens respectvol
  met anderen omgaan. Wat een theemuts!
  Volgens mij snappen ze echt niet hoe ongeloofwaardig utopia is.
  De regie niet en ook de utopianen niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *