Rob en Stefanie zijn tegen een baby

Rob en Stefanie zijn tegen een baby

Mark en GIna willen graag een baby, geen  echte gelukkig maar een real care baby. Een levensechte pop die zich gedraagt als een echte baby. Echter zijn Rob en Stefanie tegen de komst van een baby in huize Utopia.

In de nachtelijke uurtjes vertelt Gina het grote nieuws aan Rob en Stefanie. Zij en Mark hebben het plan om een kind te krijgen. Een real care baby weliswaar, maar volgens Gina is het goed om te laten zien hoe zwaar het is om een kind te hebben. Rob is benieuwd waarom Gina dit wil. Gina legt uit dat het niet voor hun is maar om aan de buitenwereld te laten zien hoe heftig het is om een kind te hebben. Rob snapt niets van die uitleg, ik vind het awkward, iets verzorgen wat een computer is. Maar als je het als geintje bedoelt, lekker doen. Maar als je hier een serieuze gedachte bij hebt, dan vind ik het een imbeciel plan voegt hij eraan toe. Volgens Mark willen ze mensen bewuster maken voor als ze kinderen willen nemen. Volgens Stefanie gaat het gewoon niet werken. Serieus, je neemt een pop! Mensen gaan dat niet serieus nemen. Mark denkt daar anders over hij denkt dat het wel serieus genomen wordt. Maar Stefanie blijft er negatief over, ik denk dat mensen meer gaan denken dat je je ruggengraat verloren hebt. Ik wil gewoon heel eerlijk zijn. Je gaat toch niet serieus voor een pop zorgen. Het gezelschap komt er niet uit en Rob is er ook klaar mee. Ik ga een peuk roken. Ik ben helemaal klaar met die freakshow hier! Wat vindt jij van de komst van een mogelijke real care baby?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 08:52

  wat mij betreft stopt heel dat gebeuren met Utopia, ik kijk af en toe nog, in het begin keek ik wel iedere dag, het wordt langdradig met die ruzie,s en scheldpartijen, ik ga wat anders kijken, 1x pert week is genoeg, daaaag Utopia

 2. Rina at 12:54

  Ik heb het al eerder geschreven dat ze niet spoort die Gina en Mark neemt het over van haar.
  Ze weten niet eens wat een relatie is, aan en uit hou van jou en hou niet genoeg van jou.
  Leuk voorbeeld voor een kind pfff.
  Volgens mij vervelen ze zich.

 3. agnes at 10:07

  ze willen een pop huren he maar ivind laten ze eerst maar eens normaal doen in de relatie gina speelt met mark en hij laat alles maar gebeuren niet te snappen

 4. MariaBora at 15:31

  waarom een real care bay kopen, als Gina in een luier en een rompertje gaat kruipen is er een echte bay, die Gina spoort niet, en Mark doet er vrolijk aan mee, Moeder van Gina, haal uw baby zo spoedig mogelijk naar huis en bel een dokter voor het te laat is.

 5. Ann at 14:07

  Ja anneke, gea schreef dat zn pop 1800.euro kost, os van de gekke..
  Ze willen aan de kijkers laten zien hoe zwaar het is om een baby tehebben. Sorry hoor, maar wat voor doelgroep?? Tienermoeders?? Jee een gewoon stel wat graag een baby wil, gaat daar niet naarkijken, als goed is krijg je dat met liefde en voed je het met liefde op. En niet met deze onzin.

  • anneke at 15:50

   Net wat we schrijven , een echte baby is een verschil met een pop maar hoe lang houd ze dit vol kan je zien hoe (sorry dat ik dit schrijf) dom kan ze zijn en Mark er weer intrapt
   Maar om haar een plezier te doen doet hij alles

 6. Wil at 14:03

  Belachelijk, weten ze nu echt het verschil niet tussen een levens echte baby, en je eigen baby????
  Nou Mark enGina, van je eigen kind hou je zielsveel en van een pop??????
  Komt niet alleeen op verzorging aan , zolang jullie dat niet weten zou ik er maar niet aan beginnen,
  Gina moet eerst maar eens kind af worden.

 7. joze at 12:33

  Utopia is inderdaad een freakshow aan het worden!
  Allerlei onderwerpen komen voorbij, die de regie en sponsors
  bedenken en de utopianen moeten daar een verhaal lijntje bij
  spelen. Ook spelen sommige bewoners dat ze iets zijn of hebben,
  zoals Gaby met haar geloof, Stefanie met borderline, Naomi met spierziekte,
  Armanda de veganist en misschien vergeet ik er een paar.
  Belachelijk gewoon om met dat soort ziektes te spelen, je zou het maar echt
  hebben, dan wordt je door dat stelletje daar niet serieus genomen.
  Maar ja, alles voor de kijkcijfers he.

 8. anneke at 12:30

  Wie betaald dat , en Gina is zelf nog een kind zoals zij der af en toe gedraagd ,en als ze die met Mark wil opvoeden .
  Maar ja Mark gaat over het geld dus het zal er wel komen ,en iemand schreef dat de pop 1800,00 euro koste , ik zal zeggen koop er lekker eten van of laat af en toe een schoonmaak ploeg komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *