Cees en Gina hadden ruzie

Cees en Gina hadden ruzie

We blikken even terug op gisterenavond, Cees en Gina hebben namelijk een ruzie gehad. Een ruzie over eten… Cees zou namelijk onnodig zijn vingers in een appelbeignet hebben gestopt.

Ik vind het niet prettig als jij overal met je handen aanzit, vervolgens gaat voelen en het niet op eet zegt Gina tegen Cees. Waarom zou je ergens aanzitten en vervolgens niet eten? Wat heeft het dan voor doeleinde? voegt ze eraan toe. Het zou fijn zijn als je het niet meer doet. Cees antwoordt, dat hij ook wel iets aan haar vraagt,  maar dat doe je dan ook niet. Gina heeft geen idee waar Cees het over heeft. Dan wil ik graag een voorbeeld hebben zegt ze luidt. Niet zo hard praten. Iets zachter graag. Je tettert in mijn oor antwoordt Cees. Cees wil liever even stoppen met het gesprek. Maar Gina ziet dat niet zitten. Weet je wat ik daar uit kan halen? Dat je kennelijk niet iets hebt waar je mij op kan wijzen dat ik niet doe. Het enige waar je mij op kan wijzen is het feit dat ik jou niet wilde knippen. En geloof me. Dat was toen bewust, om een statement te maken. Het is niet prettig als je overal met je handen aanzit benadrukt ze. En ik ben niet de enige die dat vindt. Armanda die het hoort voegt eraan toe dat Gina wel een punt heeft. Ik ga ook niet met mijn vingers overal aanzitten. Cees krijgt er schoon genoeg van en vertrekt naar buiten. Tien minuten later stapt Gina naar buiten direct op Cees af. Kan ik zo een gesprek met jou voeren vraagt ze hem. Cees antwoordt dat hij niet weet of hij daar behoefte aan heeft. Ik geef jou een goedbedoeld advies om niet aan eten te zitten en dan gooi jij vervolgens een appelbeignet naar me toe. Sorry, daar ben ik niet van gediend. En dat zit mij een beetje tot hier gaat Gina verder. De discussie wordt uiteindelijk steeds heftiger, aangezien de twee het niet met elkaar eens kunnen worden. Bovendien worden de spreekwoordelijk oude koeien uit de sloot gehaald, wat ook niet echt helpt. Ik heb hier helemaal geen zin in, Gina! schreeuwt Cees. En uiteindelijk gaan de twee uit elkaar. Had Gina gelijk?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 14:36

  Sowieso ik las ergens anders wat hij zei over Gina,dat vind ik echt beneden aller peil,zo praat je niet over iemand,zeker niet als 61 jarige schaam je Cees!!!
  Hij is altijd diegene die alles uit gepraat wil hebben,maar als ze hem ergens over aanspreken loopt meneer weg.

 2. Ann at 13:55

  Ja, gina had heeft gelijk.. Maar we weten hoe vies mannetje het is… Bah aan mijn eten zal hij ook niet moeten zitten, zelfs ik zal niets eten wat hij gekookt heeft

 3. gea at 12:56

  Cees noemde Gina een k*twijf, maar ik geef Gina wel gelijk ,Cees zat namelijk eerst in zijn neus zoals gewoonlijk en toen aan de appelbeignets. Het valt me mee dat Armanda het ook zag en het opnam voorGina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *