X

Een bouwdag in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen en dat betekend dan ook weer nieuwe gebeurtenissen in Utopia. Zo waren de meeste mannen alweer op tijd wakker om te slopen en te bouwen. Want de badkamer wordt vandaag onder handen genomen. Afgelopen avond hebben een aantal bewoners alvast de douches gedemonteerd en momenteel wordt alles gesloopt. Zo worden de toiletten ook verwijderd en de daarbij horende muren. Er wordt flink gewerkt door Ivan, Benjamin, Bjorn, Cemal Rob en Bronno. De enige man die niet meedoet is Bas, hij besloot uit te slapen… Zal zijn populariteit nu zakken door deze actie? Enfin, de komende tijd kan er dus geen gebruik gemaakt worden van sanitaire voorzieningen in de loods. Tijd om krachten te bundelen en snel alles weer op te bouwen. Het is immers Utopia! 🙂

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

  • Bas zie je een paar minuten en weg is hij weer, hij drukt altijd zn snor
    Dit is een nare eigenschap, zelfs egoistisch.

  • Bas werkt niet mee maar ik lees ook de naam Michael niet, van Cees weten we dat die dat niet doet.
    Waarom bouwen ze het niet ergens anders , ze kunnen toch de buizen verleggen.
    Of is dit weer een domme opmerking van een vrouw

  • Bas word moe van werken. Dat laat hij aan anderen over. Heeft misschien ook wel weer een zware nacht gehad? Arme ziel.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings