Een bouwdag in Utopia

Een bouwdag in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen en dat betekend dan ook weer nieuwe gebeurtenissen in Utopia. Zo waren de meeste mannen alweer op tijd wakker om te slopen en te bouwen. Want de badkamer wordt vandaag onder handen genomen. Afgelopen avond hebben een aantal bewoners alvast de douches gedemonteerd en momenteel wordt alles gesloopt. Zo worden de toiletten ook verwijderd en de daarbij horende muren. Er wordt flink gewerkt door Ivan, Benjamin, Bjorn, Cemal Rob en Bronno. De enige man die niet meedoet is Bas, hij besloot uit te slapen… Zal zijn populariteit nu zakken door deze actie? Enfin, de komende tijd kan er dus geen gebruik gemaakt worden van sanitaire voorzieningen in de loods. Tijd om krachten te bundelen en snel alles weer op te bouwen. Het is immers Utopia! 🙂

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:38

  Bas werkt niet mee maar ik lees ook de naam Michael niet, van Cees weten we dat die dat niet doet.
  Waarom bouwen ze het niet ergens anders , ze kunnen toch de buizen verleggen.
  Of is dit weer een domme opmerking van een vrouw

 2. Wil at 11:30

  Bas zie je een paar minuten en weg is hij weer, hij drukt altijd zn snor
  Dit is een nare eigenschap, zelfs egoistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *