Het centraal van 7 maart

Het centraal van 7 maart

Ondanks de verbouwing zijn de bewoners even bijeen gekomen voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 7 maart terug.

Opening centraal & de badkamer
Ivan opent het centraal, en vertelt hoe de badkamer er uit moet komen te zien. Hij staat op en laat met zijn handen en voeten zien waar de opening komt, de douches, wasbakken en wasmachine moet komen. Gelukkig zijn we geen verrassingen tegen gekomen en vanaf donderdag kan de cement laag er op voegt hij eraan toe. De planning komt aan de muur te hangen, legt hij verder uit. Binnen twee weken moet het klusje geklaard zijn. 23 maart moet het af zijn. Straks gaan we buiten een douche bouwen vult Benjamin aan. Dan kan er in ieder geval nog gedoucht worden!

Marianne Thieme
Alles moet even strak worden getrokken voor de komst van Marianne Thieme. Zij zal een academie geven over dieren, vertelt Benjamin. Er moeten een paar vrijwilligers zijn die de loods schoonmaken, als de mannen bezig zijn met de douches buiten.

Live in de loods
Bjorn begint over de live in de loods, we moeten even kijken wie wat doet, maar daarvoor moet er straks even samen gezeten worden. Er is een boyband, spoken word, Bas en Rowena zijn ook nog iets van plan. Alles komt goed vult Rowena aan. Maar daar is Bjorn niet zo van. Er moeten dingen geregeld worden.

Promotie
Ramona wil aangeven dat zij graag vijftig mensen bij elkaar wil krijgen voor haar theaterworkshop en die kaartverkoop wil nog niet zo vlotten. 13 maart zal dit plaatsvinden en ze heeft graag een volle zaal! Meld je dus aan!

Academie
Lang tijd om te zitten voor een centraal is er niet. Er moet flink gewerkt worden, zo moet er nog worden schoongemaakt, er moeten douches komen en de banken en tafels moeten in de academie-opstelling worden geschoven. En daarmee eindigt het korte centraal van vandaag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *