Utopia nieuwtjes 7 maart

Utopia nieuwtjes 7 maart

Hier vindt je al het Utopia nieuws van 7 maar terug, alle (kleine) gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent!

  • Er wordt nog altijd hard gewerkt aan de verbouwing van de badkamer. Maar niet iedereen, zo lijken Bronno en Michael te zijn gestopt.
  • Rowena en Ramona hebben vanmorgen post gehad. Er werd niet extreem veel over gesproken om daar een apart nieuwsbericht van te maken, dus doen we dat even hier. Rowena las stilletjes haar post en zagen zo nu en dan wat gesnik. Met name toen ze de brief van haar vriend las. Het is gelukkig wel een goed bericht, hij is streng aldus Rowena. Maar hij vindt dat ze het wel goed doet. Ramona was daarin tegen een stuk vrolijker. We zagen haar regelmatig lachen, positieve berichten dus!
  • Do heeft flink wat commentaar op Bronno en dan in het bijzonder zijn baard. Deze moet er volgens haar vanaf, ze vindt hem er niet al te verzorgd uit zien. Volgens Bronno kan het eraf geschoren worden maar tegelijkertijd horen we alleen maar smoesjes en is het nog altijd niet gebeurd…
  • De badkamer en toiletten zijn inmiddels niet meer, alles is weg. En zelfs al helemaal opgeruimd! Cemal is ook erg tevreden over het behaalde resultaat.
  • Daarna werd er een kort centraal gehouden wat je hier nog eens terug kunt lezen.
  • Verder is er niet veel meer gebeurd en komen dus later bij je terug met meer nieuws. Wil je volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *